Bardzo dobrze powiedziane:)kaes pisze:Mi się wydaje, że mylisz 2 różne pojęcia: Klub i Stowarzyszenie. Ja się dalej uważam za członka klubu, mimo, że nie jestem w stowarzyszeniu.
Zmiana wersji forum
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Re: Zmiana wersji forum
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
ale jako taki nie jestes postrzegany Tobie rowniez zabrali status klubowicza chociaz wniosles wiecej na to forum do tego klubu niz polowa stowarzyszeniacaniggia pisze:Bardzo dobrze powiedziane:)kaes pisze:Mi się wydaje, że mylisz 2 różne pojęcia: Klub i Stowarzyszenie. Ja się dalej uważam za członka klubu, mimo, że nie jestem w stowarzyszeniu.

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Co znaczy "zabrali status klubowicza" ? Nikt mi nic nie zabrał. Mówisz o tych nieszczęsnych kolorkach? Czy to ma jakieś znaczenie? Wcześniej "klubowicz" był nieformalny, przydzielany często na podstawie "widzimisię". Teraz pojawiło się stowarzyszenie i ich członkowie powinni być moim zdaniem jakoś oznaczeni i dobrze, że są. Dawną grupę "Aktywiści" sam skasowałem bo nie miała już żadnego sensu. Co wniosłem to wniosłem, nie robiłem z Dakotą tego dla zasług (czy tym bardziej dla kolorku
) ale dla przyjemności zrobienia czegoś fajnego.
Wyszło tak a nie inaczej, że nie jestem w Stowarzyszeniu czy wśród założycieli ale nie przez "kogoś". Jak przyjdzie czas to się do Stowarzyszenia zapiszę

Wyszło tak a nie inaczej, że nie jestem w Stowarzyszeniu czy wśród założycieli ale nie przez "kogoś". Jak przyjdzie czas to się do Stowarzyszenia zapiszę

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

-
- Stowarzyszenie MKP
Bo teraz "klubowiczami" chyba są wszyscy zarejestorwani uczestnicy:(
Obecna grupa "Klubowicze" powinna się nazywać "Członek Stowarzyszenia"
Obecna grupa "Klubowicze" powinna się nazywać "Członek Stowarzyszenia"
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Tak, możliwe, że jakis "tuning" grup dalszy dla rozwiania niejasności jest konieczny.
CS6 Progress bar

- pudel
- Forumowicz
- Kontakt:
Ale opowiadasz przeciez widzialem ze grupa nie zostala skasowana tylko uzytkownicy sie zmienili...kaes pisze:Co znaczy "zabrali status klubowicza" ? Nikt mi nic nie zabrał. Mówisz o tych nieszczęsnych kolorkach? Czy to ma jakieś znaczenie? Wcześniej "klubowicz" był nieformalny, przydzielany często na podstawie "widzimisię". Teraz pojawiło się stowarzyszenie i ich członkowie powinni być moim zdaniem jakoś oznaczeni i dobrze, że są. Dawną grupę "Aktywiści" sam skasowałem bo nie miała już żadnego sensu. Co wniosłem to wniosłem, nie robiłem z Dakotą tego dla zasług (czy tym bardziej dla kolorku) ale dla przyjemności zrobienia czegoś fajnego.
p.s. nazwa grupy dzisiaj sie zmienila
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Klubowicze - jasne. Została. Ja piszę jeszcze o starej grupie Aktywiści, już nieużywanej. Więc wiem co opowiadam.
A nazwa grupy właśnie się zmieniła, zgadza się.
CS6 Progress bar

- pudel
- Forumowicz
- Kontakt:
To Cie zle zrozumialem. Przepraszam.kaes pisze:Klubowicze - jasne. Została. Ja piszę jeszcze o starej grupie Aktywiści, już nieużywanej. Więc wiem co opowiadam.
-
- Forumowicz
- Kontakt:
pudel pisze:To Cie zle zrozumialem. Przepraszam.kaes pisze:Klubowicze - jasne. Została. Ja piszę jeszcze o starej grupie Aktywiści, już nieużywanej. Więc wiem co opowiadam.

To zresztą moje prywatne stanowisko, a nie oficjalne. Więc mogę się kompletnie mylić i nie przeszkadza mi to

Ostatnio zmieniony 2012-02-16, 15:32 przez kaes, łącznie zmieniany 2 razy.
CS6 Progress bar

- pudel
- Forumowicz
- Kontakt:
Mam propozycje aby wszystko usprawnic i dac ludziom poczucie chociazby fikcyjnej demokracji moze poruszac plany zmian przed ich dokonaniem? Mozna porozmawiac i poszukac najlepszego rozwiazania bo w sumie razem tworzymy to forum a nie tylko sama wladza i aby nam tu wszystkim razem bylo dobrze nalezalo by rowniez liczyc sie z zdaniem innych "czlonkow forum" bo klubowiczem juz ja np. nie jestem.

"Dla uproszczenia można przyjąć Klubowicz=Członek Stowarzyszenia, bo co inaczej zostaje, Stowarzysz?"
A z drugiej strony Nie Czlonek Stowarzyszenia = Nie klubowicz

"Dla uproszczenia można przyjąć Klubowicz=Członek Stowarzyszenia, bo co inaczej zostaje, Stowarzysz?"
A z drugiej strony Nie Czlonek Stowarzyszenia = Nie klubowicz
-
- Stowarzyszenie MKP
Lipa na całej lini z linkami po zmianie strony forum na podstronę forum.mus....
Powinna być cała baza przefiltrowana i linki zamienione.
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Koral i Pudel ... macie jakies ograniczenia w uzytkowaniu forum przez to że nie macie na kolorowo zaznaczonego nicka ? forum nie dzieli się na zadne grupy , wszyscy jesteśmy klubowiczami , a Ci którzy załozyli stowarzyszenie i Ci którzy chcą do niego należeć są odznaczeni dodatkowo na kolorowo , bardzo proste i przejrzyste rozwiązanie .
Pudel nad czym ty chcesz robić dyskusje i debaty .. nad zmianami na forum , nad kolorami nicków ? Gwarantuje Ci , że nic ta dyskusja nie wniesie nowego , tyle ile bedzie w niej brało ludzi udział - tyle bedzie głosów i róznych propozycji , za chwile powstaną ankiety które tak bardzo lubicie
Cały czas cos tu sie na forum zmienia , jest w ciągłej przebudowie i modernizacji , KTOŚ to robi bezinteresownie w wolnym czasie i wszystkiego zrobic od razu nie idzie .....
Pudel nad czym ty chcesz robić dyskusje i debaty .. nad zmianami na forum , nad kolorami nicków ? Gwarantuje Ci , że nic ta dyskusja nie wniesie nowego , tyle ile bedzie w niej brało ludzi udział - tyle bedzie głosów i róznych propozycji , za chwile powstaną ankiety które tak bardzo lubicie

Cały czas cos tu sie na forum zmienia , jest w ciągłej przebudowie i modernizacji , KTOŚ to robi bezinteresownie w wolnym czasie i wszystkiego zrobic od razu nie idzie .....
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Google już to zrobiło, ale ma także w cache stare odnośniki. Przykład który podałeś wyświetla link w starej, ale też już w nowej strukturze. Z czasem znikną. Poza tym stronę mustangklub.pl też nie do końca dobrze wyświetla, bo również robi bezsensowne odnośniki do grafik.adaslaw pisze:Zgadza się. Mnie to też irytuje.caniggia pisze:Lipa na całej lini z linkami po zmianie strony forum na podstronę forum.mus....
Google jeszcze nie przeleciało do końca po nowej strukturze strony, bo wciąż daje odnośniki do stron ze starej struktury. Przykład:
http://www.google.pl/webhp?sourceid=chr ... 29&bih=815
.::
my other ride is your mom
::.

-
- Stowarzyszenie MKP
-
- Stowarzyszenie MKP