3city - Wielkanoc
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
SoSha jak chcesz to mogę Cie zabrac po drodze bo bede jechał "starą" jedynkę wieć do Pruszcza dojeżdzam, jedynie problem z powrotem bo tak jak pisałem urywam się wcześniej bo jadę do Elbląga więc będę wracał "siódemką". Chyba że ktoś inny chętny ?SoSha pisze:...to ja jak cos to zajade do deluxe...bo ja i tak konika nie mam wiec nie jestem potrzebna przy operze...zaborjr'a cisnij zeby byl bo cos marudzi ze nie wie czy bedzie mu sie chcialo
hehehe ..on mnie zabije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- SoSha
- Model: vw passat B5 1999rocznik
- Silnik: inny V8
- Kolor: srebrny
- Kontakt:
dziekuje za mile checi ale do pruszcza to ja mam kawalekMały1973 pisze:SoSha jak chcesz to mogę Cie zabrac po drodze bo bede jechał "starą" jedynkę wieć do Pruszcza dojeżdzam, jedynie problem z powrotem bo tak jak pisałem urywam się wcześniej bo jadę do Elbląga więc będę wracał "siódemką". Chyba że ktoś inny chętny ?SoSha pisze:...to ja jak cos to zajade do deluxe...bo ja i tak konika nie mam wiec nie jestem potrzebna przy operze...zaborjr'a cisnij zeby byl bo cos marudzi ze nie wie czy bedzie mu sie chcialo
hehehe ..on mnie zabije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SoSha
-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
to parę fotek komórkowych:
3 mustangi + jeden Pontiac na 3 kolejnych światłach stawały obok siebie i dawały czadu
Dark Red z konieczności jechał wolniej i się na fotę nie załapał
na koniec dołączyło się BMW Z5 albo Z4, nie pamiętam, i wyprzedziło wszystkich 

zajęliśmy cały parking przy knajpie, i pan od tego konika był niepocieszony bo musiał stanąć w bocznej uliczce a nie na widoku
na drugiej focie widać nasze koniki po prawej na górze.
pan do naszego klubu by się raczej nie wpasował, bo był w marynarce i miał swojego ochroniarza

3 mustangi + jeden Pontiac na 3 kolejnych światłach stawały obok siebie i dawały czadu

zajęliśmy cały parking przy knajpie, i pan od tego konika był niepocieszony bo musiał stanąć w bocznej uliczce a nie na widoku
na drugiej focie widać nasze koniki po prawej na górze.
pan do naszego klubu by się raczej nie wpasował, bo był w marynarce i miał swojego ochroniarza

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Niestety my i tak byśmy nie dali rady bo Misia wczoraj i dziś jest w pracy
A tak przy okazji zdradze że Misia dzień przed zlotem ( czyli w czwartek ma urodziny
Trzymajcie kciuki żebym dostał urlop to przyjedziemy
Pzdr
mustang... just a dream ...