II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- SoSha
- Model: vw passat B5 1999rocznik
- Silnik: inny V8
- Kolor: srebrny
- Kontakt:
hahaha ale z was wariacie...kurcze no calkiem kuszaca ta propozycja przejazdzki w bagazniku ale niestety mam ponad metr siedemdziesiat wiec raczej nie dam rady chyba ze mnie zlozycie w scyzoryk
...no a co do rozmowy to...po rozmowie juz normalnie nie moge sie doczekac jak was poznam...bo pozytywnie nastawiona ekipa z was napewno to dalo sie pozanc po rozmowie z horse
pozdrawiam "mechanicznych wariatow" 
SoSha
- SoSha
- Kontakt:
a tak jakos juz od dawna na widok mustanga i na piekny dzwiek dodawanego gazu robilo mi sie mokro no i jakos przez przypadek znalazlam ta stronke niedawno i jestempudel pisze:Co CięLilMissSunshine, tu przywiało między te wszystkie konie?
wiec mam nadzieje ze bedzie ze mnie dobra kumpela do posmiania sie i pozartowania jak sie pospotykamy na zjazdach i zlotach
SoSha
- zaborjr
- Forumowicz
- Model: 2014
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: RubyRed
To zrób my tak: Jeżeli użytkownik o nazwie LilMissSunshine czyli Asia jest autentyczna, w co nie wątpimy (albo chcemy wierzyć);) Niech napisze kiedy mogłaby się spotkać? (może być na pw) a ja wszem i wobec ogłoszę o jej autentyczności na Forum. W przeciwnym wypadku będzie można uzanać profil za tzw fake.. Co Wy na to??? no i oczywiście co Asia na to>;)
- SoSha
- Kontakt:
dobrze ..niech bedzie ze to tylnia kanapa..brzmi zachecajaco hahahazaborjr pisze:eheeem... Ja broń boże nie pisałem o żadnym bagażniku!:d Tylko o "mało atrakcyjnym miejscu jakim jest tylna kanapa tego auta..." czyli o normalnym miejscu siedzącym, bo mam ich, aż 2 z tyłu, co prawda nie ma dużo miejsca na głowę ale wszystko się da zrobić;p dodam jeszcze, że są skórzane (ja mam 185 i jakoś tam siedzę co prawda rzadko ale jest) a co do weryfikacji to z miłą chęcią mogę się z Panią spotkać w okolicach 3miasta:)
SoSha
- SoSha
- Kontakt:
nie tylko sama rozmowa z horsem ale wy - tutaj na forum...rozsmieszacie mnie do lez a jeszcze wczoraj siedzialam z rolka papieru toaletowego i scieralam rozmazany makijazkaes pisze:rozmowa z Horsem cie przekonała że warto nas poznać?![]()
![]()
w morde, mamy ambasadora, ale nigdy bym nie powiedział, że będzie nim Horse
"ta" Dakota a nie "ten" Dakot
wiec to zasluga was wszystkich
SoSha
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Widze że koniecznie chcesz się spotkaćzaborjr pisze:To zrób my tak: Jeżeli użytkownik o nazwie LilMissSunshine czyli Asia jest autentyczna, w co nie wątpimy (albo chcemy wierzyć);) Niech napisze kiedy mogłaby się spotkać? (może być na pw) a ja wszem i wobec ogłoszę o jej autentyczności na Forum. W przeciwnym wypadku będzie można uzanać profil za tzw fake.. Co Wy na to??? no i oczywiście co Asia na to>;)
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- SoSha
- Kontakt:
dooobrze jak juz tak bardzo wam zalezy to sie spotkam z zaborjr... ale odrazu mowie nie ma sie co napalac bo ja naprawde nie jestem jakas tam sex bomba hahaha...
dodam nawet ze po ciazy wiec ksztalty zdeformowane hahaha
no ale tak poza tym to wariatka ze mnie... to oswiadczam ze przyjmuje zaproszenie na spotkanie
...jutro mam rozmowe w sprawie pracy wiec odpada wiec niech zaborjr poda jakis termin a ja powiem czy mi pasuje 
dodam nawet ze po ciazy wiec ksztalty zdeformowane hahaha
SoSha