ale ja nie bede juz startowal V6 czerwona...... już dawno sprzedana..... teraz będę się starał trzymać na ogonie Muarah'a staruszkiemkaskader bart pisze:Lamina - powiem tyle: Poka PokaNo chyba że szykujesz jakąś tajną broń
No wlaśnie o staruszka mi chodzilamina pisze:ale ja nie bede juz startowal V6 czerwona...... już dawno sprzedana..... teraz będę się starał trzymać na ogonie Muarah'a staruszkiemkaskader bart pisze:Lamina - powiem tyle: Poka PokaNo chyba że szykujesz jakąś tajną broń
Automaty maja korzystniejszy przelicznik a poza tym nie wynik ważny tylko - towarzystwo;)Midnite Tom pisze:Silna grupa się szykuje.
Żałuję, że mam automata, bo bym się przyłączył - przynajmniej na Kielce.
Nie wkurzaj nas tylko wpadaj do Kielc, też mam automata i nie przeszkadza mi to w wygrywaniu!Midnite Tom pisze:Silna grupa się szykuje.
Żałuję, że mam automata, bo bym się przyłączył - przynajmniej na Kielce.
No to pomyślimyOlaf pisze:Nie wkurzaj nas tylko wpadaj do Kielc, też mam automata i nie przeszkadza mi to w wygrywaniu!Midnite Tom pisze:Silna grupa się szykuje.
Żałuję, że mam automata, bo bym się przyłączył - przynajmniej na Kielce.![]()
(co prawda przy minimalnych 3-osobowych składach
Bardzo nam milo, jako jedyna kobieta bylas z nami w Ułężu, jakże tego nie doceniac?mdziak pisze:na ile bede mogla - oczywiscie bede Wam goraco kibicowac