Myślę żeby być tam 27 późnym wieczorem.
Btw: Ktoś już jeździil tam? jaka nawierzchnia?
Kupiłem nowe a właściwie NOS bo już ich niestety nie produkują, z tym, że też są prawie łyse bo to agresywny półslick - Kumho V700, niestety w moim rozmiarze nie ma za bardzo wyboru więc jak spadnie to i tak będzie...dr.killer pisze:na sierpień jak będą Bednary to będzie trzeba zorganizować mocną ekipę i pokazać że nie przyjechaliśmy dla ozdoby, przydał by się Alustar by klasę Open łykną bo będzie pewnie sporo prostych
,
muarah załata ty se opony by nie było że jak będzie deszcz to na łysy kapciach latasztak być nie może w końcu to ty masz nam dawać przykład
.
Niestety mój chytry plan z kompresorem nie wypali z powodów technicznychwiec dalej będę miał pod górkę i to do końca sezonu
przynajmniej ponaprawiam to co mam uszkodzone i jakoś będzie trzeba walczyć z Porsche a to będzie bardzo ciężka przeprawa.
Dobre gumymuarah pisze:o takie to, nie wiem czy widać:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja jeszcze nie wiem czy będę w Białej, chciałbym ale może być też problem bo mnie kobieta angażuje w inny temat.kaskader bart pisze:OK Spoko. Ja się i tak zapisalem.Wygląda na to że będę jedynym Mustangiem na TD biala podlaska![]()
Dla mnie lokalizacja dobra bo w miarę blisko. Jak wrócę to zdam relację jaka nawierzchnia i jak obiekt.
Ja pewnie będe się pisal na następne edycje TD.
W planach mam na pewno 13.09.2014 Ułęż
8-9.08.2014 zależy od lokalizacji (lokalizacja jeszcze nie ustalona)
Pozdr.
no faktycznie Killer, możesz mieć nieco inny punkt widzenia na kwestię odległościdr.killer pisze:Nowe Miasto nad Pilicą no nie znowu tak dalekoimpreza ogólnokrajowa a się czepili tylko najdalszych województw świętokrzyskiego i lubelskiego
i jak w tym kraju żyć.
Mój najlepszy czas to 2.30,0 czyli 9sec straty do challenger'a. Zabrakło dobrych opon i lepszych hamulców. Jechaliśmy full stockowym mustangiem gt. Dzień wcześniej zdążyłem zamontować pasy szelkowe i to bylo mega trafione posunięciemuarah pisze:Wyglada super! A jak Twoj czas do innych amerykanow? Np, do Piotra w Challengerze, mojego odwiecznego wroga?
Zazdroszcze Wam tej trasy, szybka, niezla na nqsze fury!