Team MKP na Novol Classic Auto Cup, Tor Kielce, 3 maja
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Team MKP na Novol Classic Auto Cup, Tor Kielce, 3 maja
Jestem po ustaleniach z organizatorem Classic Auto Cup i już wiem co i jak. Możemy stworzyć własną klasę Mustangów jeśli tylko przekroczymy ilość 4 startujących w jednej imprezie, sami zreszta przyznacie, ze ponizej tej ilosci to nie ma sensu. Bedziemy klasyfikowani osobno jako Klasa Mustang a dodatkowo w oficjalnych klasach/grupach w ramach Novol CA Cup i w generalce.
Jezeli zapiszemy sie jako wieksza grupa to mozemy tez liczyc na znizke na wpisowym. Trudno mi teraz powiedziec jaka bo zalezy ile Mustangow sie zapisze, ale zachecajcie kolegow to bede negocjowal.
Zapisy na Tor Kielce juz ruszyly i jest ponad 50 zalog czyli polowa miejsc zajeta. Dlatego prosze zapisucie sie na liste, ale wstrzymujcie sie na razie z platnoscia. Do konca tygodnia sprawdzimy ile Mustangow sie zapisalo i jaka mozemy dostac zlizke jako grupa. Przypominam, ze staruszki sprzed 74 roku maja tez dodatkowa znizke -50%, zachecam bo klasyki maja naprawde bardzo tania zabawe na torze w CA Cup!
Zapisy sa tutaj: http://www.classicautocup.pl/imprezy/se ... -kielce-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mysle, ze w ciagu tygodnia do dwoch lista zostanie zamknieta wiec trzeba sie spieszyc!
Z MKP mamy juz zapisane 4 zalogi ale fajnie byloby zrobic mocna grupe 10 Mustangow!
Szczegóły, dyskusja i lista w tym wątku:
viewtopic.php?f=107&t=6933&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
Jezeli zapiszemy sie jako wieksza grupa to mozemy tez liczyc na znizke na wpisowym. Trudno mi teraz powiedziec jaka bo zalezy ile Mustangow sie zapisze, ale zachecajcie kolegow to bede negocjowal.
Zapisy na Tor Kielce juz ruszyly i jest ponad 50 zalog czyli polowa miejsc zajeta. Dlatego prosze zapisucie sie na liste, ale wstrzymujcie sie na razie z platnoscia. Do konca tygodnia sprawdzimy ile Mustangow sie zapisalo i jaka mozemy dostac zlizke jako grupa. Przypominam, ze staruszki sprzed 74 roku maja tez dodatkowa znizke -50%, zachecam bo klasyki maja naprawde bardzo tania zabawe na torze w CA Cup!
Zapisy sa tutaj: http://www.classicautocup.pl/imprezy/se ... -kielce-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mysle, ze w ciagu tygodnia do dwoch lista zostanie zamknieta wiec trzeba sie spieszyc!
Z MKP mamy juz zapisane 4 zalogi ale fajnie byloby zrobic mocna grupe 10 Mustangow!
Szczegóły, dyskusja i lista w tym wątku:
viewtopic.php?f=107&t=6933&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
muarah
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Re: Team MKP na Novol Classic Auto Cup, Tor Kielce, 3 maja
Uwaga klubowicze i forumowicze!
Zapraszamy na Tor Kielce w Miedzianej Górze do kibicowania naszej reprezentacji na zawodach Pucharu Classic Auto!
Impreza jest w sobotę 3 maja od godz. ok. 10:00 do ok. 18:00, przyda się porządny doping
Poza Mustangami można zobaczyś w ostrej walce wiele innych ciekawych samochodów i śmiałych zawodników, naprawdę wiele się dzieje i z poprzednich edycji pamiętam, że jest super atmosfera. Można też zjeść na tarasie genialny żurek oglądając z góry popisy śmiałków
A oto śmiałkowie:
1. Muarah
2. dr.Killer
3. XerofaN
4. MrJackson
5. Lamina
Zapraszamy na Tor Kielce w Miedzianej Górze do kibicowania naszej reprezentacji na zawodach Pucharu Classic Auto!
Impreza jest w sobotę 3 maja od godz. ok. 10:00 do ok. 18:00, przyda się porządny doping

Poza Mustangami można zobaczyś w ostrej walce wiele innych ciekawych samochodów i śmiałych zawodników, naprawdę wiele się dzieje i z poprzednich edycji pamiętam, że jest super atmosfera. Można też zjeść na tarasie genialny żurek oglądając z góry popisy śmiałków

A oto śmiałkowie:
1. Muarah
2. dr.Killer
3. XerofaN
4. MrJackson
5. Lamina
muarah
- romanus1970
- Forumowicz
- Model: GT V gen.
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grabber orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
na 99% przyjadę kibicować około 13.00
-info dla innych mających czas: w Ułężu dla widzów są średnie warunki (obiekt typowy na pojeżdzawkę) ale za to w Kielcach i dla sterników i dla kibiców jest super(wiem-byłem)--więc zapraszam
-info dla innych mających czas: w Ułężu dla widzów są średnie warunki (obiekt typowy na pojeżdzawkę) ale za to w Kielcach i dla sterników i dla kibiców jest super(wiem-byłem)--więc zapraszam
romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Przygotowania zakonczone, widzimy sie jutro w Kielcach nie pozniej niz o 9:00 rano..
Do zobaczenia!
Do zobaczenia!
muarah
-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
ktos jezdzie w sobote rano? mozeby razem jakos ruszyc?
ktoredy lepiej jechac? przez grojec i potem radom?
btw muarah czymam za slowo ze pozyczysz kasku jak bedzie trzeba
ktoredy lepiej jechac? przez grojec i potem radom?
btw muarah czymam za slowo ze pozyczysz kasku jak bedzie trzeba

-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
nie no spoko takie kominiary z gokartow to mam nawet 2 wezme
ponawiam pytanko odnoscie dojazdu, rano ktos jedzie, moze razem??
ktoredy najlepiej?

ponawiam pytanko odnoscie dojazdu, rano ktos jedzie, moze razem??
ktoredy najlepiej?
- romanus1970
- Forumowicz
trochę migawek z Kielc aut które są jak tytuł piosenki: Forever Young

- mrjackson
- Forumowicz
- Model: GT 05 +Kompressor
- Kolor: Tungsten grey + Carbon
- Kontakt:
Super! Widać że się napracowałeś
Dzięki
U mnie okazało się, po track day-u że miałem nie dokręcony przedni stabilizator z lewej strony, oraz lewe koło było nie dokręcone
Zorientowałem się po tym, że zaczęło mi coś stukać w zawieszeniu.
Przy wymianie zawiasu i zacisków, któryś z mechaników zapomniał dokręcić

U mnie okazało się, po track day-u że miałem nie dokręcony przedni stabilizator z lewej strony, oraz lewe koło było nie dokręcone

Przy wymianie zawiasu i zacisków, któryś z mechaników zapomniał dokręcić

- romanus1970
- Forumowicz
zobaczcie ,że Novol Classic Auto Cup -to nie przejażdżki starszych panów w muzealnych obiektach - tylko pełny power
no i drifty Dr Killera super

no i drifty Dr Killera super

- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
w najnowszym magazynie Classicauto jest recenzja z zawodów i mustang klub to ładna ozdoba
tak to my się nie będziemy bawić
to od sierpnia nie będzie taryfy ulgowej nie będę maskotką 

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
No Killer i to mi się podoba
pamiętajcie o kolejnym terminie: Biała Podlaska, nigdy nie byłem ale podobno dobry obiekt, szybkie próby i dobre dla takich samochodów jak Mustang
termin 27-28.06.2014, przy czym 28.06 jest obowiązkowy a dzień wcześniej jest trening, zapisy jeszcze nie ruszyły ale warto już wpisać do kalendarzy!

pamiętajcie o kolejnym terminie: Biała Podlaska, nigdy nie byłem ale podobno dobry obiekt, szybkie próby i dobre dla takich samochodów jak Mustang
termin 27-28.06.2014, przy czym 28.06 jest obowiązkowy a dzień wcześniej jest trening, zapisy jeszcze nie ruszyły ale warto już wpisać do kalendarzy!
muarah
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
na sierpień jak będą Bednary to będzie trzeba zorganizować mocną ekipę i pokazać że nie przyjechaliśmy dla ozdoby
, przydał by się Alustar by klasę Open łykną bo będzie pewnie sporo prostych
,
muarah załata ty se opony by nie było że jak będzie deszcz to na łysy kapciach latasz
tak być nie może w końcu to ty masz nam dawać przykład
.
Niestety mój chytry plan z kompresorem nie wypali z powodów technicznych
wiec dalej będę miał pod górkę i to do końca sezonu
przynajmniej ponaprawiam to co mam uszkodzone i jakoś będzie trzeba walczyć z Porsche a to będzie bardzo ciężka przeprawa.

muarah załata ty se opony by nie było że jak będzie deszcz to na łysy kapciach latasz

Niestety mój chytry plan z kompresorem nie wypali z powodów technicznych

- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
mi właśnie dziś przyjechała nowa miska olejowa do skrzyni, z dodatkowycm chłodzeniem i zwiększona o 1,5l pojemnością
...... może zdąże założyć....
a w zeszłym tygodniu zagościły na przedniej osi Brembo 4 tłoczkowe zdjete z Boss'a 302
Niestety na czerwcowy tor nie dam rady pojechać, jade do włoch na ślub kuzynki..... nie mogę odmówić.... no i terminu też nie da się zmienić.

a w zeszłym tygodniu zagościły na przedniej osi Brembo 4 tłoczkowe zdjete z Boss'a 302

Niestety na czerwcowy tor nie dam rady pojechać, jade do włoch na ślub kuzynki..... nie mogę odmówić.... no i terminu też nie da się zmienić.