yoozeq- wiem, ze to ten - oni sa z moich okolicyoozeq pisze:O dzięki Magda to ten

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
yoozeq- wiem, ze to ten - oni sa z moich okolicyoozeq pisze:O dzięki Magda to ten

Niby nic nadzwyczajnego, ale wkurzyło.
 Niby nic nadzwyczajnego, ale wkurzyło.
 Ta dziura to masakra, straszne sito
 Ta dziura to masakra, straszne sito   

.
. . A z myszówką zapraszam kiedy tylko znajdziesz czas!
. A z myszówką zapraszam kiedy tylko znajdziesz czas!   

dla Ciebie za ogarnianie wszystkiego.
 dla Ciebie za ogarnianie wszystkiego. Teraz wachlarz możliwości będę miał większy, dostęp do sprzętu do piaskowania i szkiełkowania mam. Do sodowania będę musiał ewentualnie zainwestować w pistolet.
 Teraz wachlarz możliwości będę miał większy, dostęp do sprzętu do piaskowania i szkiełkowania mam. Do sodowania będę musiał ewentualnie zainwestować w pistolet.
 . Możesz też stosować np. fertran - konwerter rdzy na oczyszczoną blachę aby pozbyć się resztek korozji itd.
. Możesz też stosować np. fertran - konwerter rdzy na oczyszczoną blachę aby pozbyć się resztek korozji itd.   Na to położyłem wszelkie pasty uszczelniające a podwozie pokryłem barkankiem i emalią antykorozyjną ... Dziś maluje się wnęka
 Na to położyłem wszelkie pasty uszczelniające a podwozie pokryłem barkankiem i emalią antykorozyjną ... Dziś maluje się wnęka  Resztę zrobi lakiernik.
 Resztę zrobi lakiernik. Zawsze to jakies doswiadczenie dla tych, co po mnie
 Zawsze to jakies doswiadczenie dla tych, co po mnie 

Tak więc cały przód idzie do wymiany. Niestety.
 Tak więc cały przód idzie do wymiany. Niestety.