[Pavulon_] - Mustang Coupe, 1966
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Lepiej poczekać miesiąc po podkładzie - tak mówią. Podkład "osiada" i czasem później "coś" widać. Ja słyszałem że dobry lakiernik nie poleruje auto po lakierowaniu. A jak już polerować powinno się po 4 tygodniach, bo potem się lakier łątwiej rysuje. Co prawda to auto niedzielne, więc inaczej do tego powinniśmy podchodzić.....
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
szkoda gadać, miało być na zlot, potem na majówkę, teraz wiem że będzie składane około 5-6 maja
a tu czas leci i miesiąc ładnej pogody szlag trafił
[ Dodano: 2009-04-30, 22:46 ]
oczekując na auto powoli dochodzę do różnych stanów histerii, pojawiają się dreszcze i ogólna schizofrenia, zaczynam się zastanawiać czy nie wyląduję u jakiegoś psychiatryka
wrzucam 'starego odgrzewanego kotleta' czyli foto z szuflady

oddawać moje auto !!!!

a tu czas leci i miesiąc ładnej pogody szlag trafił
[ Dodano: 2009-04-30, 22:46 ]
oczekując na auto powoli dochodzę do różnych stanów histerii, pojawiają się dreszcze i ogólna schizofrenia, zaczynam się zastanawiać czy nie wyląduję u jakiegoś psychiatryka

wrzucam 'starego odgrzewanego kotleta' czyli foto z szuflady

oddawać moje auto !!!!

- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Jak zobaczylem, ze sa nowe posty w Twoim temacie to az podskoczylem z wrazenia i chcialem zobaczyc jak auto wyglada po remoncie...
...a tu sie okazuje, ze mialem "przedwczesny wyskok"
Moje tez sie opoznia
i, zeby pospieszyc Damona pomyslalem, ze wjade mu na "zylke rywalizacji" i napisalem, ze mamy wyscig, kto szybciej otrzyma swoje auto: Ty czy ja. Zobaczymy jak mi sie podstep uda 
...a tu sie okazuje, ze mialem "przedwczesny wyskok"

Moje tez sie opoznia

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
Nieee, 5-7 czerwiec to termin zlotu w Olesnie, i to tam mam zamiar się pojawićpavlito pisze: Powiedz tylko, że jak go złożysz, to pojawisz się na Bemowie w czerwcu...

taaa, wiem, ja też dostaje już świra, ale jest światełko w tunelu, w przyszłą środę ma być już składany do kupypluzz pisze:Jak zobaczylem, ze sa nowe posty w Twoim temacie to az podskoczylem z wrazenia i chcialem zobaczyc jak auto wyglada po remoncie...
...a tu sie okazuje, ze mialem "przedwczesny wyskok"![]()
Moje tez sie opozniai, zeby pospieszyc Damona pomyslalem, ze wjade mu na "zylke rywalizacji" i napisalem, ze mamy wyscig, kto szybciej otrzyma swoje auto: Ty czy ja. Zobaczymy jak mi sie podstep uda
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
Wczoraj auto wróciło od lakiernika, dziś byłem z wizytą, dowiozłem resztę gratów. Prace ruszyły, wszystkie inne auta poszły na bok. Lakier wygląda bosko
lakiernik naprawdę się postarał, cudo!
Co zostało do zrobienia i jaki jest harmonogram:
- aktualnie konserwowane są nadkola, podwozie i podłoga wewnątrz
- silnik został dzisiaj poskładany i pomalowany, miska olejowa również, pozostało jeszcze oczyszczenie i pomalowanie kolektora dolotowego
- poskładnie w całość
- wymiana cylinderków i zacisków w bębnach oraz ich malowanie
- "ścieżka zdrowia" - obok warsztatu jest stacja diagnostyczna, także przejdzie sprawdzenie amortyzatorów, elementów zawieszenia tak żeby było tip top
- auto ma być gotowe na Olesno, odbiór 4 lub 5 czerwiec, wcześniej i tak nie mogę bo jadę na
urlopik
i teraz kilka fot :

Co zostało do zrobienia i jaki jest harmonogram:
- aktualnie konserwowane są nadkola, podwozie i podłoga wewnątrz
- silnik został dzisiaj poskładany i pomalowany, miska olejowa również, pozostało jeszcze oczyszczenie i pomalowanie kolektora dolotowego
- poskładnie w całość
- wymiana cylinderków i zacisków w bębnach oraz ich malowanie
- "ścieżka zdrowia" - obok warsztatu jest stacja diagnostyczna, także przejdzie sprawdzenie amortyzatorów, elementów zawieszenia tak żeby było tip top
- auto ma być gotowe na Olesno, odbiór 4 lub 5 czerwiec, wcześniej i tak nie mogę bo jadę na
urlopik
i teraz kilka fot :

- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Noo gratuluje, wyglada na to że będziesz miał fabrycznie nowy rocznik 66
[ Dodano: 2009-05-20, 19:26 ]
Choć nadmienię, że wg mnie i przed remontem "gniótł system"

[ Dodano: 2009-05-20, 19:26 ]
Choć nadmienię, że wg mnie i przed remontem "gniótł system"

Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
- Robert
- Forumowicz
- Model: Ford Mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Perf White
juz sie przestraszylem, ze to Twoj motor jak sie fotka wgrala - wtedy to by bylo wstyd w ogole sie kolo Twojego kucyka pokazywacPavulon_ pisze:na fotce z silnikiem na drugim planie widać buicka rivierę 64, zobaczcie jaki to autko ma motor !
drobne 600KM

Generalnie wyszlo MEGA !! Az zal takim cukiereczkiem sie pchac w miejsca gdzie ludzie go zaraz paluchami zabrudza - kup sobie jakiegos Mastifa czy innego potwora

[url=http://userbars.org][img]http://img254.imageshack.us/img254/4205/mustanguserbar2sp6.jpg[/img][/url]
[url=http://www.userbars.us][img]http://www.userbars.us/./data/media/12/route_66.gif[/img][/url]
[url=http://www.userbars.us][img]http://www.userbars.us/./data/media/12/route_66.gif[/img][/url]