Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

Aczkolwiek koleś wyjeżdża za 2 mies do USA i to był powód sprzedaży. Nie wie kiedy wróci... Z drugiej strony Kraków - Wawa.... jak mnie deszcz złapie to czysty nie będzie
 Aczkolwiek koleś wyjeżdża za 2 mies do USA i to był powód sprzedaży. Nie wie kiedy wróci... Z drugiej strony Kraków - Wawa.... jak mnie deszcz złapie to czysty nie będzie  Po dzisiejszej wieczornej jeździe chciałem zobaczyć jak się felgi nagrzały i.... cała łapa czarna
 Po dzisiejszej wieczornej jeździe chciałem zobaczyć jak się felgi nagrzały i.... cała łapa czarna  A jeszcze tydzień temu jeść z nich można było
 A jeszcze tydzień temu jeść z nich można było 
 musze sasiada zawolac nie ma co robic ciagle moze beda sie swiecily w koncu na MR2013 ale jak z karolem przelecimy prawie cala POLSKE to bedzie to samo znow
 musze sasiada zawolac nie ma co robic ciagle moze beda sie swiecily w koncu na MR2013 ale jak z karolem przelecimy prawie cala POLSKE to bedzie to samo znow 

mam wlot powietrza na przód jakbyś chciał sobie dołożyć,
 mam wlot powietrza na przód jakbyś chciał sobie dołożyć, a felgi mmm może kiedyś teeeż sobie takie sprawie, kiedyś
 a felgi mmm może kiedyś teeeż sobie takie sprawie, kiedyś