Kolega widzę,że w miarę o niego dbał i przeprowadzał jakieś tam ''remonty'' ale kolejni właściciele to już go z lekka ''z czochrali'' i absolutnie nic nie robili tylko jeździli!!! Ja go zakupiłem pod koniec czerwca czyli parę miesięcy temu i wkładam w doprowadzenie go do elegancji całe moje serce

Przy zakupie silnik już nie pracował jak należy,gdyż miał bardzo nie równe obroty i nie miał mocy!
1-2-3 jeszcze jakoś jechał ale z ''terekotaniem'' natomiast 4 i 5 bieg zero przyspieszenia-niczym skuterek

Wiec tu winne były i wymieniłem...świece,przewody,czyszczenie i regulacja wtryskiwaczy,no i nowa sonda,bo jedna nie pracowała i zalewała go na wyższych biegach.
Sprzęgło o którym wcześniej pisał Hunter nie wiem,czy ktoś wymienił czy nie ale...chodziło masakrycznie ciężko!!!Zakwasy na lewej nodze miałem od jego wciskania!Ale biegi wchodziły dobrze..I jak się okazało winna była...linka która była w stanie beznadziejnym!Trzeszczała jak stary tapczan!
Z tym ''biciem przodu przy hamowaniu '' tez przez te 3lata nikt nic nie zrobił!!!A winne były po prostu krzywe tarcze..
Tu foty zaraz po zakupie

cholerstwo nie wiedzieć czemu słabo się trzyma tylko na plastikach/osłonach od kolumny kierownicy
 cholerstwo nie wiedzieć czemu słabo się trzyma tylko na plastikach/osłonach od kolumny kierownicy  

Ale na piątek jestem już umówiony z tapicerem i będzie mi komplet obszywał czarna skóra lub eko skóra w zależności ile zapłacę za remont zawieszenia.Na pewno zapodam foty jak to będzie wyglądało
  Ale na piątek jestem już umówiony z tapicerem i będzie mi komplet obszywał czarna skóra lub eko skóra w zależności ile zapłacę za remont zawieszenia.Na pewno zapodam foty jak to będzie wyglądało 
 Ale wszystko się opanuje
  Ale wszystko się opanuje