Zastanawiam się czy nie kupić dodatkowych opon tym razem używanych na zloty i spoty

To nie jazda klasykiem gdzie opony są puki nie popękają

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
TEN ZAWIAS JEST DO SZTYWNEGO MOSTU , miałem go założonego w SN95 94r. SZTYWNY MOST i tak jak pisze Magic po lifcie nie stosowali dodatkowych amorów .Rezor pisze:W sumie dobre pytanie: Tam jest sztywny most czy IRS? Bo te zawiasy są od IRS. Sztywny most ma jeszcze quadshocki z tyłu i rear shocki nie pasują do IRS. Nie wiem jak w drugą stronę.
Dla mnie to czarna magia o czym mowa ja mogę porozmawiać o pierwszej generacji a w IV dopiero raczkuje więc dla nieogarniętych proszę jak "Krowie na rowie"jaco pisze:Dodam jeszcze od siebie, że rate sprężyn dla mostu i IRS liczy się inaczej.
W moim nie było nawet grama rdzy i mamy z Krisem inne rozliczenia ale pytałem go ile to u niego kosztuje i powiedział że w zależności od ilości pracy czyli czy jest korozja i ile jej jest a także ile jest rozbierania i oklejania.MONTWA pisze:ile zapłaciłeś za całośc zabezpieczenia?
Sam nie wierzę w to że nim jeszcze nie brykałem i że dopiero w przyszły czwartek go zabiorę od Krystianabart pisze:super ze odrazu zabezpieczyles macha![]()
jak na nowym zawiasie??