Projekt plakatu i inna grafika
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Re: Projekt plakatu i inna grafika
Jak dla mnie projekt IDentyfikatora jest w porządku.
Samotny Wilk
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Tak maksymalnie do połowy lipca musimy mieć juz gotowy plakat. Hominis, jak tam w tym temacie?
Samotny Wilk
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Kolor: Czerwony
Plakat praktycznie gotowy do druku. Dzisiaj (ew. do końca tygodnia)/jutro przysiądę nad dokręceniem całości.
Wystawię podglądy na forum, finalna akceptacja, wystawiam u siebie na ftp i osobie uprawnionej przesyłam link (albo do drukarni, aby ściągnęli tiffa z projektem do druku).
Jedna ważna sprawa - będę bardzo wdzięczny za podanie pełnej listy sponsorów w danej kategorii (lub informację jak zamieścić sponsorów na plakacie). Mam od Bielka logotypy różnych firm - ale w był bym rad wiedząc jaka jest ich pełna lista
... wtedy nikt nie zostanie pominięty. Oczywiście, "za pięć dwunasta" zawsze można dodać nowego sponsora 
Generalnie sprawa bardzo szybko do dogrania.
Jeszcze raz się upewnię co do formatów - A3 i A4
Wystawię podglądy na forum, finalna akceptacja, wystawiam u siebie na ftp i osobie uprawnionej przesyłam link (albo do drukarni, aby ściągnęli tiffa z projektem do druku).
Jedna ważna sprawa - będę bardzo wdzięczny za podanie pełnej listy sponsorów w danej kategorii (lub informację jak zamieścić sponsorów na plakacie). Mam od Bielka logotypy różnych firm - ale w był bym rad wiedząc jaka jest ich pełna lista

Generalnie sprawa bardzo szybko do dogrania.
Jeszcze raz się upewnię co do formatów - A3 i A4
Naklejka na drzwi
Numer Staratowy MR2012
Wycenili Nam naklejke na drzwi Magnesowa.
- Uwazam ze cena za kpl (2szt ) 60 zl to wyrzucenie pieniędzy. (3120 zl )
- A pisze o tym, bo naklejka zwykla - wychodzi 7 zl. (364 zl)
Zadecydujmy czy bedziemy przeznaczac fundusze na magnesowki - chyba ze znajdziemy sponsora na nie - narazie nie mamy !!
Wycenili Nam naklejke na drzwi Magnesowa.
- Uwazam ze cena za kpl (2szt ) 60 zl to wyrzucenie pieniędzy. (3120 zl )
- A pisze o tym, bo naklejka zwykla - wychodzi 7 zl. (364 zl)
Zadecydujmy czy bedziemy przeznaczac fundusze na magnesowki - chyba ze znajdziemy sponsora na nie - narazie nie mamy !!
Ostatnio zmieniony 2012-06-29, 11:09 przez RAFAŁ (GROSZEK), łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: ZROBIĆ ankietę jaka mam być naklejka magnesowa czy zwykła :- ja np. wolałbym zwykłą ponieważ magnesowa rysuje lakier a są naklejki które łatwo po naklejeniu łatwo schodzą
Powód: ZROBIĆ ankietę jaka mam być naklejka magnesowa czy zwykła :- ja np. wolałbym zwykłą ponieważ magnesowa rysuje lakier a są naklejki które łatwo po naklejeniu łatwo schodzą
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Ja też jestem za naklejkami
Dwa auta sa oklejone i chyba nie rady nakleić na nie bo zejdzie folia. Tu pytanie do fachowców czy tak faktycznie jest.
Celibad i betabe.
Jak zrobimy im magnesy, to się zaraz pojawi ktoś ze tez chce. I będziemy mieć w cały świat - a to by była lipa straszna.
Zróbmy szybko ankietę.
Dwa auta sa oklejone i chyba nie rady nakleić na nie bo zejdzie folia. Tu pytanie do fachowców czy tak faktycznie jest.
Celibad i betabe.
Jak zrobimy im magnesy, to się zaraz pojawi ktoś ze tez chce. I będziemy mieć w cały świat - a to by była lipa straszna.
Zróbmy szybko ankietę.

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
ja na swojego nie nalepie naklejki i BeataBe na pewno tez nie .... ale mozemy nakleić je na tylną szybe jesli nie bedziemy mieli magnesów
No chyba tak trzeba bedzie zrobic aby Celi nakleil na tylna szybe ?! . Ale niech sie ini wypowiedza.
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Kolor: srebrny
teraz jeszcze pytanie jaka duza ta naklejka, ja pamietam jak bylo w zeszlym roku, ludzie bali sie zgodzic na naklejki bo sie boja ze im lakier zejdzie. Tu tez pytanie do staruszkow jak to przyjma, jednak ich lakier nie jest w takim extra stanie i moze byc tak ze przy odklejaniu moze folia sciagnac kawalek lakieru ktory slabo trzyma sie karoserii. A musza byc nr startowe takie jak w zeszlym roku?? Moze poprostu porobic takie na boczna szybe jak bylo w kielcach?? Chyba ze przy nr startowych beda umieszczane loga sponsorow??
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
to dobry pomysł Będzin .... zwymiarować szybki boczne staruszków i nowszych i dorobić uniwersalny wzór
- bedzin
- Forumowicz
a jezeli ktos ma skrzela na bocznej to naklei na bocznej otwieranej i tyle. Kazdemu na da rady dogodzic i to wiadomo juz po zeszlorocznym MR.
To moze kazdy kto zadeklaruje ze chce magnes - na swoj koszt zrobi naklejki co !?
Krotko - zaplacimy 60 zl za magnesowki !?
Przyklad magnesowki i numeru - oczywiscie to tylko propozycja .

Przedstawiona naklejka ogranicza do min powierzchnie przylegania . Kazdy uzytkownik zadecyduje sam czy nakleic na drzwiach czy na szybie .
Miejsce na malej szybce to 170 mm po okregu w S197 - ale to jakis kleks nie nr startowy !
Krotko - zaplacimy 60 zl za magnesowki !?
Przyklad magnesowki i numeru - oczywiscie to tylko propozycja .

Przedstawiona naklejka ogranicza do min powierzchnie przylegania . Kazdy uzytkownik zadecyduje sam czy nakleic na drzwiach czy na szybie .
Miejsce na malej szybce to 170 mm po okregu w S197 - ale to jakis kleks nie nr startowy !
- bedzin
- Forumowicz
moim zdaniem jezeli ma byc sam nr na bocznych drzwiach to spoko bo az takiej powierzchni kleju nie ma wiec nie powinno byc z odklejeniem. A tak jak ma celi to jezeli by sie zgodzil to by mogl na tylnej szybie nakleic taki numer ( fajnie by nawet wygladal )
Alu a ten bialy nalesnik z logiem BP to nie landie wyglada
Alu a ten bialy nalesnik z logiem BP to nie landie wyglada
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Kolor: Czerwony
Ciut z innej beczki.
W temacie plakatu i ID.
Kto podałby >pełną< listę sponsorów + ich kategoryzacja (główni, poboczni, patronat medialny - co tylko chcecie)?
Trochę mi się to (plakat) w czasie poprzesuwało, ale do końca tygodnia byłby gotowy plakat (przygotowany do druku).
Lista sponsorów umożliwi mi też dokończenie t-shirtu, ID.
W temacie plakatu i ID.
Kto podałby >pełną< listę sponsorów + ich kategoryzacja (główni, poboczni, patronat medialny - co tylko chcecie)?
Trochę mi się to (plakat) w czasie poprzesuwało, ale do końca tygodnia byłby gotowy plakat (przygotowany do druku).
Lista sponsorów umożliwi mi też dokończenie t-shirtu, ID.