link
Bohater artykulu wzorujac sie na dzielnych funkcjonariuszach BOR natychmiast po zdarzeniu drogowym wysiadl z samochodu i zaczal konsumpcje. Wiadomo - w szoku czlowiek robi glupie rzeczy..
jak oszukac alkomat
Re: jak oszukac alkomat
Po pijaku sie nie jeździ. Rozpowszechnianie sposobow na oszukanie alkomatu powinno byc karane
-
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Mineral Grey
Ja słyszałem o 50ml octu na kilka minut przed dmuchaniem, podobno zeruje licznik (nie testowałem - bo też nie miałem i nie sądzę żebym miał potrzebę, słyszałem natomiast od znajomego zawodowego kierowcy, że nie raz mu się przez to upiekło).
-
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Do pierdla kolesia. Dla mnie kryminał 

alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
Zabraklo kontekstu.
Chodzilo mi o to, ze moment wczesniej dwoch funkcjonariuszy BOR rozbilo sluzbowy samochod na trasie. Po przyjezdzie drogowka zastala funkcjonariuszy z pusta butelka wodki, ktora spozyli rzekomo *po* wypadku.
Sad stwierdzil, ze zeznania sa bardzo prawdopodobne, bo to normalne, ze kierowca po wypadku strzela lufe przed przyjazdem policji. Zwlaszcza jesli w wypadku bral udzial pieszy. Stres, szok, itd. W zwiazku z tym mozna i nalezy zalozyc, ze w trakcie wypadku wszyscy byli trzezwi. Po czym szybciutko umorzyl postepowanie.
To jest moim zdaniem karygodne i naganne.
Chodzilo mi o to, ze moment wczesniej dwoch funkcjonariuszy BOR rozbilo sluzbowy samochod na trasie. Po przyjezdzie drogowka zastala funkcjonariuszy z pusta butelka wodki, ktora spozyli rzekomo *po* wypadku.
Sad stwierdzil, ze zeznania sa bardzo prawdopodobne, bo to normalne, ze kierowca po wypadku strzela lufe przed przyjazdem policji. Zwlaszcza jesli w wypadku bral udzial pieszy. Stres, szok, itd. W zwiazku z tym mozna i nalezy zalozyc, ze w trakcie wypadku wszyscy byli trzezwi. Po czym szybciutko umorzyl postepowanie.
To jest moim zdaniem karygodne i naganne.
-
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Mineral Grey
cx. to z piciem po wypadku jest już uskuteczniane odkąd tylko pamiętam, nawet znajomy taksówkarz się parę lat temu chwalił takim uczynkiem, i nadal uchodzi takim typom bezkarnie. Powinno być tak, że jeśli w trakcie badania po wypadku jest wskazanie zażycia alkoholu to jest kara. A to że pił po wypadku to nieważne, jakby był czysty to by nie pił...