Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

189 koni to jest na silniku? czy na kołach? bo pomiar to zawsze na kołach, chyba ze wymontowaliście silnikSzuba pisze:Pomiar robiłem tutaj http://gekocars.pl/index.php/pl/geko-dy ... a-gekocars" onclick="window.open(this.href);return false;
Norma DIN 70020. Moc była zmierzona na kołach. Masz gdzieś wykres swojego w serii?
Akurat wypogodziło się jak jechałem na hamownie, ale wentylator mieli.
 Mój nigdy nie był do końca seryjny, ale z tego co pamiętam 1 pomiar miał około 380 NM, zanim zacząłem mody
  Mój nigdy nie był do końca seryjny, ale z tego co pamiętam 1 pomiar miał około 380 NM, zanim zacząłem mody   . Parametry twojego pomiaru są dobre, tzn moment i moc są osiągane przy odpowiedniej prędkości obrotowej. Sprawdzałeś na kompie czy nie masz błędów, sondy działają poprawnie,przewody i świece dobre?czyściłeś przepływomierz w nim?Przy takim przebiegu powinien trzymać serie.
. Parametry twojego pomiaru są dobre, tzn moment i moc są osiągane przy odpowiedniej prędkości obrotowej. Sprawdzałeś na kompie czy nie masz błędów, sondy działają poprawnie,przewody i świece dobre?czyściłeś przepływomierz w nim?Przy takim przebiegu powinien trzymać serie. A ten 67 to czyyj?
 A ten 67 to czyyj?