Pokaz w Wa-wie na Bemowie /mens day/
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- 

MIRMAL
 - Członek Honorowy MKP
 - Model: Fastback 1965
 - Silnik: inny V8
 - Kolor: grafitowy
 - Stajnia: Stajnia Mazowiecka

oczywiście że można tylko w sobotę i niedzielę lub np .tylko w sobote lub tylko w niedzielę .chodzi tylko o to byśmy byli tam jako klub.koralkarol pisze:to jak to w koncu jest bo dawno nie sledzilem tego tematu, nie mozna przyjechac np tylko na sobote i niedziele, tylko juz w pt? bo mi szczerze pasuje tylko sobota i niedziela.. sorki ze nie jestem w temacie, ale odkad sprzedalem GT rzadziej tu zagladam..
Nie musimy też wszyscy siedzieć non stop przy samochodach,na terenie będzie wiele imprez ciekawych.
Jak już wspominalem musimy tylko okreslić o której będziemy wyjeżdzać.Robimy to grupami ,tak żeby bylo sprawnie.
Co do oplat za noclegi i np.piwo to probuję zalatwić wszystko gratis.Nie wiem czy się uda bo sponsorzy niechętnie wykladają kasę ale będę się starl.W tej chwili zbieram funduszę na ogrodzenie naszego terenu.
Wszelkie inne ustalenia będę podawal na bierząco.
- Koral
 - Forumowicz
 - Model: GT CS8 +500HP
 - Silnik: V8 4.6
 - Kontakt:

byloby super:) tłuc mi sie do znajomej do centrum warszawy wieczorem transportem mijeskim nie widzi mi sie.. a na piwo to mysle kazdego stac, no ale jak juz by ten chmielowy trunek byl za free to chyba wszyscy nosiliby Cie na rekachMIRMAL pisze: Co do oplat za noclegi i np.piwo to probuję zalatwić wszystko gratis.
- 

MIRMAL
 - Członek Honorowy MKP

Dziś dostałem potwierdzenie że jednym ze sponsorów będzie Shell,dostaniemy od nich oleje syntetyczne  na nagrody w konkursach i inne upominki,pracuję jeszcze nad tym żeby dali nam pieniądze na hotele i campery.Ciężko  z nimi negocjować ,wszyscy zasłaniają się kryzysem.Ale stwierdziłem że lepiej dostać trochę niż wcale.

- 

Konrado
 - Forumowicz
 - Model: Silver Bullet, 2006
 - Silnik: V6 4.0
 - Kolor: silver

MIRMAL, To np ja moge uczestniczyć tylko w Sobotę i nie będzie problemu że samochodu nie będzie na imprezie w piątek i niedzielę?

Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
						- 

MIRMAL
 - Członek Honorowy MKP

Potrzebne będą flagi amerykańskie,może ktoś z was ma ,to nie będę musial kupować.Mogą być też konfederackie 

Mam też taki pomysl,skoronasz teren będzie wyglądal jak zagroda dla mustangow to może do wlasnego stroju dolączycie jakies dodatki z dzikiego zachodu.bedzie sympatycznie-a telewizja oszaleje.
Na terenie będzie nasz samochod serwisowy,jeden camper i namiot z lawkami dla 40 osób.
Jak ktoś ma dobre glośniki to może póścimy stosowną muzykę -np.moją ulubioną Dire Straits

Mam też taki pomysl,skoronasz teren będzie wyglądal jak zagroda dla mustangow to może do wlasnego stroju dolączycie jakies dodatki z dzikiego zachodu.bedzie sympatycznie-a telewizja oszaleje.
Na terenie będzie nasz samochod serwisowy,jeden camper i namiot z lawkami dla 40 osób.
Jak ktoś ma dobre glośniki to może póścimy stosowną muzykę -np.moją ulubioną Dire Straits
- 

GGGrzegorz
 - Model: 67