IX OZM w Józefowie pod Warszawą- pogaduchy
Moderatorzy: Sylwester66, jb77750, Marinass, Ślimak, kapitanplaneta1, Moderatorzy
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: IX OZM w Józefowie pod Warszawą- pogaduchy
I wniosek z Lichenia - miejsce na imię/nick musi byc na cały identyfikator, jakies grafiki loga klubowe raczej jako tło lub gdzie w rogu cos mniejszego.
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Trzeba sobie koszulki zamówić z imieniem i nickiem - np. jak piłkarze tylko z obu stron
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Albo wyszyć kod QR W którym będą wszystkie podstawowe dane imie, nick czym się jeździ .... zainteresowania, stan cywilny ....
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
kod QR ?? - dobre
Do tego google glass i wszystko będzie na wyciągnięcie ręki
Do tego google glass i wszystko będzie na wyciągnięcie ręki
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- no name
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Bullitt 2008
- Kolor: Dark Highland Green
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Przed poprzednim zlotem forum obiegła informacje, że jeśli znajdzie się ileś (nie pamiętam) pustych butelek po Jacku po pierwszym dniu - to drugie tyle pełnych dystrybutor zorganizuje na drugi dzień.
A może by tak zacząć już zbierać butelki
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Ja zbieram cyklicznie dla mojej żony cykle są zbyt częsteno name pisze:Przed poprzednim zlotem forum obiegła informacje, że jeśli znajdzie się ileś (nie pamiętam) pustych butelek po Jacku po pierwszym dniu - to drugie tyle pełnych dystrybutor zorganizuje na drugi dzień.
Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
- swiadeka
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Turbo
- Kolor: bordowy i białe pasy
Cześć,
Zbliża się termin drugiej płatności. Może słabo szukam, ale nie znalazłem listy z informacją kto i ile zapłacił za OZM, tak jak miało to miejsce przy innych wydarzeniach. Niby można domyślić się co i jak, ale sądzę, że przy tej liczbie chętnych i różnych opcjach może powstać niezły rozgardiasz i od razu wyrazy współczucia dla organizatorów W ostatnich dniach robiłem trzy przelewy i właśnie zacząłem zastanawiać się co i jak.
pzdr
Zbliża się termin drugiej płatności. Może słabo szukam, ale nie znalazłem listy z informacją kto i ile zapłacił za OZM, tak jak miało to miejsce przy innych wydarzeniach. Niby można domyślić się co i jak, ale sądzę, że przy tej liczbie chętnych i różnych opcjach może powstać niezły rozgardiasz i od razu wyrazy współczucia dla organizatorów W ostatnich dniach robiłem trzy przelewy i właśnie zacząłem zastanawiać się co i jak.
pzdr
Arek
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
Dział finansowo-księgowo-windykacyjny "Szkatuła" - panuje nad wszystkim .... mam nadzieje.swiadeka pisze:Cześć,
pzdr
Twoja składka, dopłata OZM i gadżety - są rozpoznane i uwzględnione.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Szkatuła proszę stwórz nowy post na OZM z listą wpłat , tak jak swiadeka i ja się nie mogę dokopać a co dopiero te 160 koni które ma przyjechać
Jeśli nie widać to zapodaj link .
Jak ty to ogarniasz ?
Jeśli nie widać to zapodaj link .
Jak ty to ogarniasz ?
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
Mam w swoim systemie wszystko wprowadzone i ogarniam . Mysle ze w ciagu ostatnich paru lat jak dotad Nikt mi sie nie zgubil ... i nie spal na schodach .
Staram sie na biezaco pisac na PW o wplatach i przypomnieniach, i wyjasniac wplaty.
Jak nie jestescie pewni ile wplaciliscie to smialo piszcie do mnie - na pewno odpowiem.
Jesli nie zgadza mi sie jakas wplata to na biezaco pisze na PW aby to wyjasnic.
Szczerze mowiac szybciej mi jest wprowadzic i sprawdzic u siebie w systemie Kto, ile i kiedy zaplacil, i odpisac, niz co chwila uaktualniac liste ... ktora i tak kazdy sobie poprawia jak chce wiec moze wyjsc z tego metlik.
Po 15 lutym napisze do wszystkich z ktorymi bede chcial wyjasnic platnosci aby Nikogo nie pominac i nie przeniesc do listy rezerwowej.
Czytajcie PW a wszystko bedzie OK.
Po 15 lutym jak juz wszystko ze wszystkimi wyjasnie to wrzuce oficjalna liste hotelowa i pakietowa, i kazdy dodatkowo bedzie mogl sprawdzic czy na Niej jest i co zamowil .
Staram sie na biezaco pisac na PW o wplatach i przypomnieniach, i wyjasniac wplaty.
Jak nie jestescie pewni ile wplaciliscie to smialo piszcie do mnie - na pewno odpowiem.
Jesli nie zgadza mi sie jakas wplata to na biezaco pisze na PW aby to wyjasnic.
Szczerze mowiac szybciej mi jest wprowadzic i sprawdzic u siebie w systemie Kto, ile i kiedy zaplacil, i odpisac, niz co chwila uaktualniac liste ... ktora i tak kazdy sobie poprawia jak chce wiec moze wyjsc z tego metlik.
Po 15 lutym napisze do wszystkich z ktorymi bede chcial wyjasnic platnosci aby Nikogo nie pominac i nie przeniesc do listy rezerwowej.
Czytajcie PW a wszystko bedzie OK.
Po 15 lutym jak juz wszystko ze wszystkimi wyjasnie to wrzuce oficjalna liste hotelowa i pakietowa, i kazdy dodatkowo bedzie mogl sprawdzic czy na Niej jest i co zamowil .
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
Jeden z partnerów OZM ( portal DO DECHY http://dodechypodcast.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;) chce zrobić test nowego Mustanga (VI generacja) i napisać o nim artykuł.
Oni są ze Szczecina więc najchętniej z tamtych rejonów - ale pewnie jak trzeba to gdzieś dojadą.
Nie wiem dokładnie jak miało by to wyglądać - ale to już się ewentualnie porozumiecie ... albo i nie
Jeśli Ktoś jest chętny to zapraszam do kontaktu na PW.
Oni są ze Szczecina więc najchętniej z tamtych rejonów - ale pewnie jak trzeba to gdzieś dojadą.
Nie wiem dokładnie jak miało by to wyglądać - ale to już się ewentualnie porozumiecie ... albo i nie
Jeśli Ktoś jest chętny to zapraszam do kontaktu na PW.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Gt
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby red
Stargard jedziecie już w piątek ? Można ruszyć większa ekipa ze Szczecina na zlot