IX OZM w Józefowie pod Warszawą- pogaduchy
Moderatorzy: Sylwester66, jb77750, Marinass, Ślimak, kapitanplaneta1, Moderatorzy
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: IX OZM w Józefowie pod Warszawą- pogaduchy
Uczestnicy Zlotu i nie tylko
Jeden z uczestników Zlotu napisał do mnie wychodząc z inicjatywą aby oprócz ogólnych atrakcji zrobić niespodziankę Dzieciom - i to przede wszystkim Dzieciom przybyłych widzów na zlot do parku w Otwocku. A mianowicie w miarę możliwości rozdawać tym Dzieciom upominki w postaci małych modeli mustangów. Chodzi o to aby zaszczepić w nich bakcyla Mustangów i zostawić po sobie dobre wrażenie.
To nie jest inicjatywa organizatorów zlotu , Klubu ani nawet członka MKP (szkoda - mam nadzieje, że zdecyduje się do nas dołączyć), ale całkowicie się do niej przyłączamy i ze strony organizatorów oraz Klubu już negocjujemy ceny, tak aby udało się kupić możliwie najwięcej modeli a tym samym obdarować jak najwięcej Dzieci.
Aby to miało sens to musi być "duża" akcja, ponieważ przewidujemy, że będzie dużo Dzieci. Niestety na pewno dla wszystkich nie wystarczy, ale będziemy się starać obdarować jak najwięcej.
Pomysłodawca i parę Osób które podchwyciły ten pomysł - już dorzucili swoje "cegiełki" do tej akcji .
Jeśli Ktoś ma ochotę dołożyć swoją to zapraszam na PW, mail lub w jakikolwiek inny sposób do kontaktu ze mną.
Na FB MKP zamieściliśmy "list otwarty" pomysłodawcy.
Jeden z uczestników Zlotu napisał do mnie wychodząc z inicjatywą aby oprócz ogólnych atrakcji zrobić niespodziankę Dzieciom - i to przede wszystkim Dzieciom przybyłych widzów na zlot do parku w Otwocku. A mianowicie w miarę możliwości rozdawać tym Dzieciom upominki w postaci małych modeli mustangów. Chodzi o to aby zaszczepić w nich bakcyla Mustangów i zostawić po sobie dobre wrażenie.
To nie jest inicjatywa organizatorów zlotu , Klubu ani nawet członka MKP (szkoda - mam nadzieje, że zdecyduje się do nas dołączyć), ale całkowicie się do niej przyłączamy i ze strony organizatorów oraz Klubu już negocjujemy ceny, tak aby udało się kupić możliwie najwięcej modeli a tym samym obdarować jak najwięcej Dzieci.
Aby to miało sens to musi być "duża" akcja, ponieważ przewidujemy, że będzie dużo Dzieci. Niestety na pewno dla wszystkich nie wystarczy, ale będziemy się starać obdarować jak najwięcej.
Pomysłodawca i parę Osób które podchwyciły ten pomysł - już dorzucili swoje "cegiełki" do tej akcji .
Jeśli Ktoś ma ochotę dołożyć swoją to zapraszam na PW, mail lub w jakikolwiek inny sposób do kontaktu ze mną.
Na FB MKP zamieściliśmy "list otwarty" pomysłodawcy.
- BaPit
- Forumowicz
- Kolor: black mat
- Kontakt:
Moim zdaniem fajna inicjatywa i może dałoby się zapodać, gdzie się da (forum/fb), info z nr-em rachunku bankowego i tytule wpłaty bez konieczności gnębienia Cię PW Może też ktoś zdolny zaprojektuje jakieś fajne wlepy? Zawsze koń z www klubu dobrze będzie się prezentował na aódi, renuarze, sreacie, shitroenie, peżocie, kile, whooydayu, miacie-sracie czy panzerwaggenie taty Jeśli "duma" taty pozwoliSylwester66 pisze:Na FB MKP zamieściliśmy "list otwarty" pomysłodawcy.
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
W sumie masz racjęBaPit pisze:Moim zdaniem fajna inicjatywa i może dałoby się zapodać, gdzie się da (forum/fb), info z nr-em rachunku bankowego i tytule wpłaty bez konieczności gnębienia Cię PW Może też ktoś zdolny zaprojektuje jakieś fajne wlepy? Zawsze koń z www klubu dobrze będzie się prezentował na aódi, renuarze, sreacie, shitroenie, peżocie, kile, whooydayu, miacie-sracie czy panzerwaggenie taty Jeśli "duma" taty pozwoliSylwester66 pisze:Na FB MKP zamieściliśmy "list otwarty" pomysłodawcy.
Wpłaty kierować na konto:
Mustang Klub Polska
ul. 3-go MAJA 8
39-432 GORZYCE
numer konta mBank: 65 1140 2004 0000 3402 7487 2456
W tytule wpisując: darowizna OZM Dzieci
Co do rozpowszechniania - tu już liczymy na Was
Wlepki ... czekamy na propozycje , możemy dokładać do każdego samochodziku, a może uda się zrobić więcej i po prostu rozdawać.
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Dobry pomysł z tymi wlepkami, trzeba tylko jakiś projekt zrobić, może zgłosi się ktoś uzdolniony w tych sprawach
Można też np. jakieś plakaty przygotować, nazbierało się sporo zdjęć do kalendarzy i nie tylko - można to wykorzystać,
do tego piękne logo MKP i gotowe - plakat w formacie A3 albo nawet A2
Można też np. jakieś plakaty przygotować, nazbierało się sporo zdjęć do kalendarzy i nie tylko - można to wykorzystać,
do tego piękne logo MKP i gotowe - plakat w formacie A3 albo nawet A2
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: RED
Cześć .
Moze ktoś mi podesłać link gdzie zgłaszam sie na zlot ?
I oczywiście gdzie zamówić gadżety ?
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: convertible 68
- Silnik: inny V8
- Kolor: Tahoe Turquoise
Cześć. Tu masz wszystkie informacjeDynio pisze:Cześć .
viewtopic.php?f=217&t=11837" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
a tu masz formularz dotyczący gadżetów:Dynio pisze:Cześć .
Wszyscy uczestnicy przyjeżdżający Mustangami bez względu na to czy przyjadą bez noclegu z noclegiem, czy tylko z pakietem sobotnim, proszę o wypełnianie poniższego formularza rejestracyjnego – w którym są również informacje o gadżetach.
https://goo.gl/forms/jsV4urEedqlgVbIJ3" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
- Model: GT 2016
witam
czy ja dobrze rozumiem, że zgłosić się można do 15.03 (w sensie tylko pakiet sobotni + komplet gadżetów)?
i jeszcz, tak patrzę na listę uczęstników. czy to oznacza, że będzie w okolicach, lub ponad 100 samochodów na zlocie?
wydaje mi się, że może być problem już nawet z miejscem na samochody w parku Otwockim ...
czy ja dobrze rozumiem, że zgłosić się można do 15.03 (w sensie tylko pakiet sobotni + komplet gadżetów)?
i jeszcz, tak patrzę na listę uczęstników. czy to oznacza, że będzie w okolicach, lub ponad 100 samochodów na zlocie?
wydaje mi się, że może być problem już nawet z miejscem na samochody w parku Otwockim ...
- Burza
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2015 GT
- Kolor: Biały
- Stajnia: Stajnia Łódzka
dobry późny wieczór,
czy ktoś z okolic Łodzi, Piotrkowa , Strykowa się wybiera na zlot? może by jakieś małe stadko sie zebrało?
czy ktoś z okolic Łodzi, Piotrkowa , Strykowa się wybiera na zlot? może by jakieś małe stadko sie zebrało?
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
Cześćakisel pisze:witam
Zgłosić się można w zasadzie bez ograniczeń (choć limitujemy samochody do 200 ) - mamy cały park + obrzeża, więc jest gdzie ustawiać samochody. Oczywiście to jest limit samochodów wjeżdżających do parku, bo zapraszamy wszystkich bez ograniczeń.
Staramy się też o parkingi dookoła Parku więc jeśli Ktoś się zdecyduje w ostatniej chwili to mamy nadzieję, że też będzie miał gdzie zostawić samochód.
O dokładnym zwymiarowaniu parku i miejsc w nim będziemy informować na bieżąco
Na pakiet sobotni można się zapisywać cały czas.
Na gadżety można się zapisywać do 15-03 - potem będziemy się starać zapewnić ale nie damy gwarancji. Jeśli Ktoś zamówi po 15 marca będziemy się kontaktować i informować o dostępności.
- Burza
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Biały
- Stajnia: Stajnia Łódzka
romanus1970 pisze:zdecydowanie tak! będziemy się zgadywać bliżej terminu w postach Łódzkiej stajni...Burza pisze:dobry późny wieczór,
gites / GR8
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Kolor: Black
Bedzie ustawianie aut modelami/rocznikami? Co w tamtym roku nie do konca sie udalo.
-
- Forumowicz
- Model: 4,6 GT 2007
- Kolor: Black
A ze wschodu jedzie jakaś ekipa? Tak, żeby w mińsku się podłączyć?
Ex Clk430 V8 USA Amg pack
Ex Clk500 V8 USA Amg pack
Ex E500 V8 E63 pack
Ex 2012 Mustang 3,7 Premium Pony
Ex 2013 Mustang GT
Ex 2014 Mustang V6
2010 Camaro SS 6,2 Sinister Aero MBRP Performance
2015 Dodge Challenger SXT Plus
Ex Clk500 V8 USA Amg pack
Ex E500 V8 E63 pack
Ex 2012 Mustang 3,7 Premium Pony
Ex 2013 Mustang GT
Ex 2014 Mustang V6
2010 Camaro SS 6,2 Sinister Aero MBRP Performance
2015 Dodge Challenger SXT Plus
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
W zeszłym roku Pavulon odwalił kawał dobrej roboty analizując samochodu i je dzieląc - nie wiem czy my jesteśmy tacy ambitni .... na razie nie podjęliśmy takiej decyzji, ale na dzień dzisiejszy tego nie przygotowujemy.siara pisze:Bedzie ustawianie aut modelami/rocznikami? Co w tamtym roku nie do konca sie udalo.
Natomiast w parku na pewno nie będziemy dzielić samochodów i będą ustawiany po kolei zgodnie z kolejnością wjazdu.
Witam jestem tu nowy i mam pytanie czy można się jeszcze zapisywać na pakiet sobota niedziela ????
Jeżeli tak to proszę o info
Jeżeli tak to proszę o info