Witam wszystkich,
Jak w temacie - szukam (najlepiej starszego) Mustanga do wypożyczenia na profesjonalną sesję foto w stylu kalendarzy z lat 60. Sama sesja będzie odbywać się w Opolu i jest non-profit, ale w zamian za użyczenie samochodu zobowiązuję się zatankować do pełna i ewentualnie zaproszę na kawę i ciacho ;) Oczywiście nie mam zamiaru wsiadać za kierownicę i prowadzić, sam samochód ma być tylko rekwizytem, a właściciel może być obecny podczas zdjęć i doglądać czy nic złego się nie dzieje.
Chętnych aby mi pomóc proszę o PM'kę, na pewno jakoś się dogadamy. ;)
Szukam Mustanga do wypożyczenia na sesję foto - opolskie
-
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Re: Szukam Mustanga do wypożyczenia na sesję foto - opolskie
nie podałeś daty i rozumiem że model 2002 odpada?
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
Pudel - sesja miałaby się odbyć w okolicach 20 maja.
Napisałam, że najlepiej jeśli to będzie stary Mustang, chociaż niekoniecznie, jeśli model jest nowszy i jest w jednolitym kolorze (nie ma żadnych domalowanych detali na masce etc). to również byłabym bardzo wdzięczna za użyczenie.
Napisałam, że najlepiej jeśli to będzie stary Mustang, chociaż niekoniecznie, jeśli model jest nowszy i jest w jednolitym kolorze (nie ma żadnych domalowanych detali na masce etc). to również byłabym bardzo wdzięczna za użyczenie.

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
-
koral - dzięki, ale zatankowanie Mustanga który jechałby na sesję z Bełchatowa do Opola chyba by mnie zjadło 

-