...coś dla smakoszy fox-a: mercury capri- wielka rzadkość!!!

Moderatorzy: Rezor, stang232, celibad, Rezor, stang232, celibad
bathrust pisze:. Nie zgadzam się natomiast z tym, że student musi auto skatowaćRównie dobrze może to zrobić megaprezes megakoncernu
![]()
No i auto ma jeden wielki "+" jest naprawdę unikatowe na naszym rynku, a niektórzy bardziej cenią sobie oryginalność niż piękną linię nadwozia połączoną z osiągami. Może znajdzie się ktoś komu to auto naprawdę się spodoba, a wtedy nie ma zmiłuj i myślę, że nie ma po co komukolwiek tego wytykać.
Ja bym tylko chcial zaznaczyć, że TAUNUS a TAURUS to dwa rózne auta...Alexander25 pisze:Taunus I Gen (wiem że nie amerykanin, ale też piękne auto)
TIA NIE AMERYKANIN SIEDZ CICHO I NIE OBRAZAJ TAURUSA 1GEN !!!
To bylo auto roku prze z kila lat. Sprzedawal sie bardzo dobrze. super woz do miasta dla kazdego nawet policja miala je jako radiowozy. Jedynym minusem byla skrzynia AXOD/AXODE
Kawal zajebistego auta kombi bylo zajebiste. Mialem 6 taurusow teraz mam nr 7:D
Mam 2 gen SHO 3.2 wiec nic na taurusa zlego powiedziec nie dam:D
Mustang gt 1996 dostal niedawno baty bo wyremontowalem caly silnik yamaha i skrzynie:) i chcialem sprwdzic jak to sie ma do mojego drugiego stanga gt:)
Mały1973 pisze:Ja bym tylko chcial zaznaczyć, że TAUNUS a TAURUS to dwa rózne auta...Alexander25 pisze:Taunus I Gen (wiem że nie amerykanin, ale też piękne auto)
To bylo auto roku prze z kila lat. Sprzedawal sie bardzo dobrze. super woz do miasta dla kazdego nawet policja miala je jako radiowozy. Jedynym minusem byla skrzynia AXOD/AXODE
Mustang gt 1996 dostal niedawno baty bo wyremontowalem caly silnik yamaha i skrzynie:) i chcialem sprwdzic jak to sie ma do mojego drugiego stanga gt:)
odiss pisze:
Absolutnie nie sugerowałem oczywiście takiego rozwiązaniaPo prostu wiele razy widziałem za czasów studenckich auta - tu wyciągam pare z pamięci
Pontiac Firebird
Mustang III Gen
Taunus I Gen (wiem że nie amerykanin, ale też piękne auto)
Chevrolet Beretta
Chevrolet Impala
Chevrolet Lumina
...które parkowały na parkingu przed uczelnią w mega ultra opłanym stanie, a jedyną cechą wspólną było to że mają LPG. Taki studencik potem czuł się dowartościowany że jeździ autem Made in USA. A to że ciekło spod niego jak z prosiaka na rzeźni, to inna sprawa... wciąż mam przed oczami taki widok, i niestety dużo ludzi kupuje takie oryginały bo tanie, mimo że zajechane i próbuje coś jeszcze z nich wycisnąć.
Heheh zwraacam honor przepraszam potentegowalo mi sie w tym samym czasie gostek na gg pytal sie o mojego taurusa:D SORRRYYYY bije sie w piers (poloska od taurusa:D) sorry jeszcze raz:Dodiss pisze:Mały1973 pisze:Ja bym tylko chcial zaznaczyć, że TAUNUS a TAURUS to dwa rózne auta...Alexander25 pisze:Taunus I Gen (wiem że nie amerykanin, ale też piękne auto)
No właśnie, Alex![]()
O takiego mi chodziło.