haha
 haha 
zmien przyrode

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
 haha
 haha 

ale depnij jak to chodzi
 ale depnij jak to chodzi  <3
 <3
 To była tylko taka mała zajawka
 To była tylko taka mała zajawka  Wszystko przed nami
 Wszystko przed nami 

..
 .. 

to rasowy romeoadasko74 pisze:a ja myslalem ze to rasowy terminatorwitekz pisze:kompresora to tu nie słychać, bo to nie ta wersja cobry
 kompresor jest w planach ale i bez kompresora auto daje rade, jeszcze nie sprawdzałem mocy ale to nie stock
 kompresor jest w planach ale i bez kompresora auto daje rade, jeszcze nie sprawdzałem mocy ale to nie stock

dr.killer, traktuję to jak rzucenie rękawicydr.killer pisze:mam nadzieje że na tor kielce przyjedziesz się zemną zmierzyć

Mam nadzieje, że w końcu uda się nam zobaczyć na żywo
 Mam nadzieje, że w końcu uda się nam zobaczyć na żywo 

ma się rozumiećadriank9 pisze:dr.killer, traktuję to jak rzucenie rękawicydr.killer pisze:mam nadzieje że na tor kielce przyjedziesz się zemną zmierzyć

od V6
 od V6
kompresor nie potrzebny poki co, Cobra bedac juz w galopie na prawde daje rade, gorzej jest z trakcja, zatem musze zalozyc szersze kapcie bo poki co to na 3 biegu potrafi sie slizgac na suchym asfalcie, co prawda jeszcze ucze sie tego auta bo ostatnio jezdzilem dlugo TTka a tam znow trakcja super, zakrety ideal, tez nia robilem duzo mocniejsze wozy ale oczywiscie nie na torze, moim torem poki co byly drogi publicznedr.killer pisze:ma się rozumiećadriank9 pisze:dr.killer, traktuję to jak rzucenie rękawicydr.killer pisze:mam nadzieje że na tor kielce przyjedziesz się zemną zmierzyć
i szybko zakładaj kompresor by nie było że kolejna Cobra dostała batyod V6
 poza tym skoro dales komus jak to mowisz baty to na pewno nie pure Cobra
 poza tym skoro dales komus jak to mowisz baty to na pewno nie pure Cobra  a Shelby Cobra GT500 czyli auto ktore wazy 200kg wiecej niz moja Cobra
 a Shelby Cobra GT500 czyli auto ktore wazy 200kg wiecej niz moja Cobra  a tor chyba nie duzy wiec nie ma gdzie wykorzystac zapasu mocy.
 a tor chyba nie duzy wiec nie ma gdzie wykorzystac zapasu mocy.dzieki!:) Tez licze na to ze w koncu uda sie spotkackaes pisze:Adrian, super autoMam nadzieje, że w końcu uda się nam zobaczyć na żywo

Warunki: stara leśna nierówna i popękana droga z dziurami - wheel hop obecny więc trochę odpuściłem, opony nierozgrzane no i niestety tylko 245ki ale gumki przypalone. Prędkość max nie wiadoma ale ostatnio byłem lekko spóźniony więc wpadłem na autostradę i przycisnąłem. Po dosłownie chwili gdy rzuciłem okiem na prędkościomierz było 150+
 Warunki: stara leśna nierówna i popękana droga z dziurami - wheel hop obecny więc trochę odpuściłem, opony nierozgrzane no i niestety tylko 245ki ale gumki przypalone. Prędkość max nie wiadoma ale ostatnio byłem lekko spóźniony więc wpadłem na autostradę i przycisnąłem. Po dosłownie chwili gdy rzuciłem okiem na prędkościomierz było 150+   więc zwolniłem aby nie być przed czasem
  więc zwolniłem aby nie być przed czasem   W każdym razie nie czuć prędkości.
  W każdym razie nie czuć prędkości.