Cześć wszystkim.
Poszukuję dobrego mechanika z Poznania na przegląd nowo kupionego Mustanga 2014. Poza tym drobne rzeczy do zrobienia (klocki, i chyba łącznik stabilizatora bo na dużych dziurach coś suknie czasem z prawej).
No i druga sprawa czy polecacie jakiś zakład do montażu LPG w Poznaniu?
Polecamy !!!
-
- Model: 2005 Base
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: zielony
Re: Polecamy !!!
Poszukuje mechanika który wymieni mi olej w skrzyni biegów 5R55 o ile się nie mylę i wymieni mi świece bo jak wiadomo potrafią być kapryśne. Okolice Lublina / Warszawy. Jakieś przybliżone ceny usług z waszego doświadczenia ?
- trenart
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic Grey
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Cześć,
chciałem polecić ;-)
ciche-auto.pl
pojechałem na wygłuszenie - poziom obsługi, jakość realizacji, komunikacja, dokumentacja - 10/10
Polecam i pozdrawiam
chciałem polecić ;-)
ciche-auto.pl
pojechałem na wygłuszenie - poziom obsługi, jakość realizacji, komunikacja, dokumentacja - 10/10
Polecam i pozdrawiam
- Janasowski96
- Model: Ecoboost
- Kolor: Red Race
Witam,
Chciałbym zapytać czy jest ktoś z zachodniopomorskiego kto zajmie się moim samochodem? Mustang 2.3 ecoboost z przebiegiem 13500km 2017. Wstępna diagnoza mechanika to panewka.. Z tego co ustalił na razie mówi, że jest jeszcze to do uratowania. Nie wali mocno, dźwięk jest cichy.
Chciałbym zapytać czy jest ktoś z zachodniopomorskiego kto zajmie się moim samochodem? Mustang 2.3 ecoboost z przebiegiem 13500km 2017. Wstępna diagnoza mechanika to panewka.. Z tego co ustalił na razie mówi, że jest jeszcze to do uratowania. Nie wali mocno, dźwięk jest cichy.
- Glyde
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2017 GT M/T
- Kolor: Triple Yellow
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
-
- Model: GT 2017
- Kolor: Black
proszę doradzić mechanika, kto może zaprogramować część. Zmieniliśmy drążek kierowniczy na Ponti (Gdańsk) i działa, ale komputer pokazuje błąd. Oficjalnemu Fordowi też nie udało się go zaprogramować. Niektóre tryby jazdy są teraz również niedostępne. Najlepiej pokazać komuś w Trójmiasti, ale jesteśmy gotowi jechać wszędzie, tylko po to, żeby to naprawić – auto często pokonuje duże odległości. Z góry dziękuję za rekomendację.
Posting also in English in case it helps to understand me better (Sorry I used google translate for Polish):
Kindly advise someone who can program the part. We changed the steering rack on Ponti (Gdańsk), and it works, but the computer shows an error. The official Ford also did not manage to program it. Certain driving modes are now also unavailable. Ideally to show to someone in Tricity, but we are ready to go anywhere, just to fix it - the car often travels long distances. Thanks in advance for your recommendation!
Posting also in English in case it helps to understand me better (Sorry I used google translate for Polish):
Kindly advise someone who can program the part. We changed the steering rack on Ponti (Gdańsk), and it works, but the computer shows an error. The official Ford also did not manage to program it. Certain driving modes are now also unavailable. Ideally to show to someone in Tricity, but we are ready to go anywhere, just to fix it - the car often travels long distances. Thanks in advance for your recommendation!