Magkri pisze:Witam w klubie
Ja też jestem tego zdania, że we własne gniazdo się nie robi. My też zwiedziliśmy te bogatsze stany ameryki i nie chciałabym mieszkac tam. My w Polsce przynajmniej mamy murowane domy na własnej posesji a nie tekturowe na dzierżawionej ziemi. Prawda jest taka, że jeżeli ktoś chce do czegoś w życiu dojśc to może to zrobic również w swojej ojczyżnie. Ale są tacy którzy myślą że lepiej będzie im w obcym kraju wśród obcych gdzie nigdy nie będą równi rodowitym mieszkańcom. Patryotyzm z was bije Panowie. A może u nas w Polsce żyłoby się lepiej gdyby nie ludzie którzy za nasze podatki się szkolą a póżniej inny kraj wzbogacają swoją pracą?! Mamy jak mamy ale to przecież my głosowaliśmy na obecny rząd. Czyż nie?!
Spoko wyedukujemy Cię w końcu słyniemy z gościnności. A swoją drogą to czemu studia w Polsce, czyżby w USA było za drogo?!Powodzenia
Czesc. Tak jak napisales to ja tak tesz widze. W stanach zebym chodzil na studia medyczne to musze bardzo durzo egzaminuw przejsc, w Polsce nie. Tesz, w stanach jest bardzo drogo... w Polsce wyucze sie na doktora za tyle co by tylko jeden rok w stanach kosztowal. Ale nie buj cie sie, ja place za sfoje pineiondze i nie wykorzystam za darmo jakos sie uczyc.

Prszepraszam za muj strasznie slaby Polski jenzyk w pisaniu. Mieszkam w stanach jak mialem 6 lat, teras mam prawie 30.