Czesc z USA! Przeprowadzam sie do Polski w 2012.

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

Awatar użytkownika
stang67
Forumowicz
Model: 1967 Mustang A-code
Silnik: inny V8
Kolor: Candy Apple Red
Kontakt:

Re: Czesc z USA! Przeprowadzam sie do Polski w 2012.

Post autor: stang67 » 2012-01-31, 09:16

rzabsky pisze:
scrmnws6 pisze:
No wlasnie... nie wiem jak to jest ze takie paliwo jest u was drogie. Dla tego wienkszosc aut jest z malym silnikiem.
Albo na lpg :D
Albo i to i to :rotfl:

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______
Obrazek
1.1967 Mustang 289-4v V8
2.
1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

Awatar użytkownika
Magkri
Forumowicz
Model: 1966
Silnik: V8 4.6
Kolor: złotko

Post autor: Magkri » 2012-01-31, 14:02

Witam w klubie
Ja też jestem tego zdania, że we własne gniazdo się nie robi. My też zwiedziliśmy te bogatsze stany ameryki i nie chciałabym mieszkac tam. My w Polsce przynajmniej mamy murowane domy na własnej posesji a nie tekturowe na dzierżawionej ziemi. Prawda jest taka, że jeżeli ktoś chce do czegoś w życiu dojśc to może to zrobic również w swojej ojczyżnie. Ale są tacy którzy myślą że lepiej będzie im w obcym kraju wśród obcych gdzie nigdy nie będą równi rodowitym mieszkańcom. Patryotyzm z was bije Panowie. A może u nas w Polsce żyłoby się lepiej gdyby nie ludzie którzy za nasze podatki się szkolą a póżniej inny kraj wzbogacają swoją pracą?! Mamy jak mamy ale to przecież my głosowaliśmy na obecny rząd. Czyż nie?!
Spoko wyedukujemy Cię w końcu słyniemy z gościnności. A swoją drogą to czemu studia w Polsce, czyżby w USA było za drogo?!
Powodzenia

Pozdrawiam Magda

scrmnws6
Młodszy Forumowicz

Post autor: scrmnws6 » 2012-01-31, 15:11

Magkri pisze:Witam w klubie
Ja też jestem tego zdania, że we własne gniazdo się nie robi. My też zwiedziliśmy te bogatsze stany ameryki i nie chciałabym mieszkac tam. My w Polsce przynajmniej mamy murowane domy na własnej posesji a nie tekturowe na dzierżawionej ziemi. Prawda jest taka, że jeżeli ktoś chce do czegoś w życiu dojśc to może to zrobic również w swojej ojczyżnie. Ale są tacy którzy myślą że lepiej będzie im w obcym kraju wśród obcych gdzie nigdy nie będą równi rodowitym mieszkańcom. Patryotyzm z was bije Panowie. A może u nas w Polsce żyłoby się lepiej gdyby nie ludzie którzy za nasze podatki się szkolą a póżniej inny kraj wzbogacają swoją pracą?! Mamy jak mamy ale to przecież my głosowaliśmy na obecny rząd. Czyż nie?!
Spoko wyedukujemy Cię w końcu słyniemy z gościnności. A swoją drogą to czemu studia w Polsce, czyżby w USA było za drogo?!Powodzenia
Czesc. Tak jak napisales to ja tak tesz widze. W stanach zebym chodzil na studia medyczne to musze bardzo durzo egzaminuw przejsc, w Polsce nie. Tesz, w stanach jest bardzo drogo... w Polsce wyucze sie na doktora za tyle co by tylko jeden rok w stanach kosztowal. Ale nie buj cie sie, ja place za sfoje pineiondze i nie wykorzystam za darmo jakos sie uczyc. :)

Prszepraszam za muj strasznie slaby Polski jenzyk w pisaniu. Mieszkam w stanach jak mialem 6 lat, teras mam prawie 30.

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2012-01-31, 17:17

ale kabaret jak się to czyta.....

scrmnws6 przyjeżdżaj, dawaj znać jak będziesz, pewnie Soplica oprowadzi Cię po Finlandii gdzie poczujecie gorzką w żołądku po wypiciu krupnika i poczujecie mięte po śliwowicy ;)

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

scrmnws6
Młodszy Forumowicz

Post autor: scrmnws6 » 2012-01-31, 17:19

sławekw pisze:ale kabaret jak się to czyta.....

scrmnws6 przyjeżdżaj, dawaj znać jak będziesz, pewnie Soplica oprowadzi Cię po Finlandii gdzie poczujecie gorzką w żołądku po wypiciu krupnika i poczujecie mięte po śliwowicy ;)
W szystko to ja pilem... macie bardzo dobre picia w Polsce, tutaj to Sliwowica to jest trudno dostac. :)

Prszepraszam za muj strasznie slaby Polski jenzyk w pisaniu. Mieszkam w stanach jak mialem 6 lat, teras mam prawie 30.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”