zapraszamyKonrado pisze:Hej, może i ja z synkiem byśmy podjechali zobaczyć ładne samochody. Do ewentualnego zobaczenia
 słoneczko na niedziele zamowione
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
zapraszamyKonrado pisze:Hej, może i ja z synkiem byśmy podjechali zobaczyć ładne samochody. Do ewentualnego zobaczenia

Hej,matek1994 pisze:Do ktorej będziecie pod narodowym bo wyjeżdżam z legionowa ?

, 'na szczescie' w/w tez popelnili blad i zrobilismy mini 'after' spot (Szlag by trafil ze kolo 13 bylem w okolicy i ubzduralem sobie iz mam jeszcze 2h to jade do domu...)
 , 'na szczescie' w/w tez popelnili blad i zrobilismy mini 'after' spot (Szlag by trafil ze kolo 13 bylem w okolicy i ubzduralem sobie iz mam jeszcze 2h to jade do domu...)

, Czarka z dziećmi i harry'ego co prawda bez kuca, więc pierwszy mini spocik zaliczony, ale liczę na więcej!
, Czarka z dziećmi i harry'ego co prawda bez kuca, więc pierwszy mini spocik zaliczony, ale liczę na więcej!  

było zimno wiec jakos po 14 pojechalismy na maly kruz i jedzonko
  było zimno wiec jakos po 14 pojechalismy na maly kruz i jedzonko 
 dziekuje za taka frekwencje
  dziekuje za taka frekwencje

- felgi już kupione 18" ATS dobra niemiecka produkcja,następne mody będą postępowały w zimowe dni:
 - felgi już kupione 18" ATS dobra niemiecka produkcja,następne mody będą postępowały w zimowe dni: śniegu póki co nie zapowiadają
  śniegu póki co nie zapowiadają  

cos zrobimy jeszcze w listopadzie
 cos zrobimy jeszcze w listopadzie