temat był już przerabiany=kąpielówki Borataadaslaw pisze:Kurdę, grill połączony z dyskoteką?Kuba pisze: [..] kolacja grillowa z dyskoteką [..]
To w końcu bardziej grill czy bardziej taniec?
Jakie ciuchy wpiszą się w ten wieczór?

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
temat był już przerabiany=kąpielówki Borataadaslaw pisze:Kurdę, grill połączony z dyskoteką?Kuba pisze: [..] kolacja grillowa z dyskoteką [..]
To w końcu bardziej grill czy bardziej taniec?
Jakie ciuchy wpiszą się w ten wieczór?

Czekałem do ostatniej chwili ale niestety, mogę odstąpić miejsce plus pokój na dwie osoby. Jeśli ktoś chętny prosze pisać lub dzwonić.....  667 09 29 29...
  Czekałem do ostatniej chwili ale niestety, mogę odstąpić miejsce plus pokój na dwie osoby. Jeśli ktoś chętny prosze pisać lub dzwonić.....  667 09 29 29...![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
 zrobiłem rekonesans trasy i .......kolejna weryfikacja, zimo-wiosna pokonała poprzednie wytyczone objazdówki i przydrożne atrakcje.
  zrobiłem rekonesans trasy i .......kolejna weryfikacja, zimo-wiosna pokonała poprzednie wytyczone objazdówki i przydrożne atrakcje. do pobrykania konikami.
  do pobrykania konikami.     Niestety obowiązki zawodowe zwyciężyły i na zlot nie dojadę.
 Niestety obowiązki zawodowe zwyciężyły i na zlot nie dojadę.   

No też najzdrowszy nie jestem bo prawie dziś nie mówię albo bardzo cicho..., ale mam nadzieję, że wieczorem przepalę gardłonaprawdę chętnie ale 38,4 na osi

hehestang232 pisze:jak spadnie choć kropla to masz bana za krakanieadriank9 pisze:a pogoda zapowiada się taka sobie, oby jak najmniej padało

Oczywiscieadriank9 pisze:Czy wszystkie koniki wypucowane?

O której jedziesz? Jak coś to jedziemy około 15.MartiniPL pisze:nie ma to tamto - kuń miał day spa od południa. I stare Chińskie przysłowie mówi, że jak umyjesz auto spadnie deszcz - odłożyłem pucerkę i dup, spadł deszcz. Hahahahahaha, minę miałem nietęgą, ale co tam, jak dojadę się poprawi.

Będac w młodości piekną młodą pielegniąrką (oczywiście prowadzącą pamiętniki) informuję Cię, że "medycynę" spakowałemrusek pisze:No ja ruszam około godziny 8.00 mam dobre 400 km po drodze obiadek itp ,a do tego katar w trzy d...y,może ktoś ma jakieś szybkie lekarstwo na te świństwo ...