Działalność gospodarcza, zakup samochodów na copart i iaai.
Działalność gospodarcza, zakup samochodów na copart i iaai.
Witam, czy jest tutaj ktoś kto ma swoją działalność gospodarczą i zajmuje się kupnem samochodów z aukcji i sprzedażą w Polsce ? Mam kilka pytań dotyczących prowadzenia takiej działalności, jeżeli jest tutaj ktoś taki to bardzo bym prosił odezwać się w poście albo na wiadomość prywatną.

- 

Smiena
- Młodszy Forumowicz
- Model: W planach
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Burgund
Re: Działalność gospodarcza, zakup samochodów na copart i ia
Nieźle, to w kategoriach żartu ewentualnie prowokacji urzędu skarbowegoxelist pisze:Witam, czy jest tutaj ktoś kto ma swoją działalność gospodarczą i zajmuje się kupnem samochodów z aukcji i sprzedażą w Polsce ? Mam kilka pytań dotyczących prowadzenia takiej działalności, jeżeli jest tutaj ktoś taki to bardzo bym prosił odezwać się w poście albo na wiadomość prywatną.
 bo rozumiem że się komuś czytać nie chce, nawet rozumiem że wyszukiwarka może za dużo wyszukiwać... Ale ta Reklama na dole.... Jak można ją zignorować?
 bo rozumiem że się komuś czytać nie chce, nawet rozumiem że wyszukiwarka może za dużo wyszukiwać... Ale ta Reklama na dole.... Jak można ją zignorować?  
Re: Działalność gospodarcza, zakup samochodów na copart i ia
Nie rozumiem o co Ci chodzi ? czytałem, używałem wyszukiwarki (nic nie znalazło), a reklamy na samym dole mi nie wyświetla (adblock), z resztą jak ktoś będzie chciał pomóc to napisze.