jak najprosciej sprawdzic przyczyne? ktory kabelek przy sterowniku i przy ktorej wtyczce jest od swiatla stop?
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
oryginalnie jest tam dużo większa żarówka na takim samym mocowaniu jak w5w ,tak na 90 % taka sama jak we wstecznym ,oczywiście można wsadzić w5w ale będzie słabiej świecić.DarentyV8 pisze:U mnie w przeciągu 4 lat tylko raz niedziałało.. bo zarówka się zjarała Zacznij może od niej, jeśli dobrze pamietam to tam jest jedna W5W.. otwórz bagażnik, zdemontuj tą czrna osłone i masz cały stop jak na widelcu
Yeah.. przed chwilą z ciekawości przeszedłem się na dół do garażu.. ta żarówka ma symbol W16Walfatech pisze:oryginalnie jest tam dużo większa żarówka na takim samym mocowaniu jak w5w ,tak na 90 % taka sama jak we wstecznym ,oczywiście można wsadzić w5w ale będzie słabiej świecić.DarentyV8 pisze:U mnie w przeciągu 4 lat tylko raz niedziałało.. bo zarówka się zjarała Zacznij może od niej, jeśli dobrze pamietam to tam jest jedna W5W.. otwórz bagażnik, zdemontuj tą czrna osłone i masz cały stop jak na widelcu