Driver San Fransisco

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Winston_Wolf
Forumowicz
Model: S550 GT PP
Silnik: V8 5.0
Kolor: Triple Yellow

Driver San Fransisco

Post autor: Winston_Wolf » 2015-06-20, 12:29

Słuchajta Chłopy! Jesli macie życzenie przep******** trochę żywota przed kompem, to gorąco polecam grę Driver San Fransisco. Stworzyło ją studio Reflections Interactive, a to fani amerykańskiej motoryzacji z krwi i kości. :) W gierce znajdziemy np. Stanga V6 2005+ cabrio, Strzelbe 2011, Challengera SRT8, Chargera SRT 8, Camaro SS... Więcej nie spojleruje, ale jest nawet lepiej. :) Aleeeee... Jest misja odwzorowująca pościg z Bullita - my lecimy oczywiście furą mister Frank'a i gonimy czarnego Chargera R/T, a po ulicach Frisco jeżdżą stare auta np. VW Garbus z lat 50tych, również w zielonym kolorze (taki był w filmie ;)). Do tego sceny z Francuskiego Łącznika, Dukes of Hazzard... No serce się raduje. :) Radosne okrzyki "O k****! Shelby!" gwarantowane. :rotfl: Gra z 2011r, także za półdarmo na Allegro, a można i za całkiem darmo... ;)

PS W grze można osobno ustawić dźwięk silnika, także muzyka na 50%, silnik na 100% i wio! Dla właścicieli V6 (w tym - ja:)) must have.

We have reason to believe that it's supercharged, so maintain double alert.

Awatar użytkownika
Chefofrats
Forumowicz
Model: 2006 V6
Silnik: V6 4.0
Kolor: Vista Blue Metallic

Re: Driver San Fransisco

Post autor: Chefofrats » 2015-06-20, 13:17

Grałem w to parę lat temu na PS3 i też polecam, bardzo przyjemna gra. Choć jeśli zna się prawdziwe San Francisco to miejscami bawią poszerzone dla komfortu gry ulice. Ale z tym zastrzeżeniem to nie tylko samochody ale i miasto nieźle odwzorowane.

Awatar użytkownika
Witek
Forumowicz

Re: Driver San Fransisco

Post autor: Witek » 2015-06-20, 13:57

Akurat od wczoraj gram w to na Xboxie 360 :D Drugi raz, gra jest świetna i również polecam - mam też koszulkę z głównym bohaterem (oczywiście Challengerem, nie Tannerem) :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”