TRASA i SPONSORZY

Sprawy organizacyjne. Dział widoczny dla organizatorów.
Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Re: TRASA i SPONSORZY

Post autor: Bielek » 2012-11-05, 20:41

na pierwszej stronie ma ma polskich znaków w "oferta wspolpracy"

[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP
Model: Ford Mustang GT 2005
Silnik: V8 4.6
Kolor: Czerwony

Post autor: hominis » 2012-11-05, 21:28

Informator z poprawionymi polskimi znakami na stronie tytułowej (i dodanymi namiarami na Horse'a na ostatniej stronie)

Link: http://www.photon.vot.pl/mr2013/oferta/ ... rta___.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Silnik: V8 5.0
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2012-11-05, 22:42

CFO80 pisze:To nie tak.

Jeżeli ma być pompa i fajerwerki na start to musimy start przełożyć na weekend.
Rozmawialiśmy z Horsem, Bielkiem i Mirkiem, że dobrze by było przesunąć imprezę o dzień wcześniej.
Tzn.
11 - niedziela od 12:00 zaczynają sie zjeżdżać uczestnicy do Warszawy - gdzie robimy event, losowanie numerów i zadowalamy sponsorów.
12 - poniedziałek rano ruszamy na Lublin itd.

Do tego dla uczestników, chcemy w Warszawie załatwić ładny hotel w dobrym miejscu z ładnymi widokami ale dla cięcia kosztów można odpuścić. (jak pisałem mam nadzieję, że w zamian za promocję hotelu uda się zejść z tych cen)
Jak już pisaliście w Warszawie start będzie prawdopodobnie tylko raz, dlatego niech będzie udany, a przy okazji organizowanego eventu, będziemy mieli szanse pozyskać lepszych sponsorów. Tylko to musi być w niedziela bo w ciągu tygodnia ludzie pracują (a jak mają urlop to uciekają z tego miasta) więc nikt nie przyjdzie, nie wynajmą nam fajnego miejsca na start, hotele będą droższe.

To jest nasze stanowisko w tej sprawie.

No ostro mieszacie ,powinniśmy się trzymać już ustalonych wcześniej terminów wszystkie dotychczasowe rozmowy jakie przeprowadziłem są na ich podstawie.
Warszawa nie będzie miała większych problemów z frekwencją widzów na starcie, bez jaj ludzi tam jak mrówek w mrowisku więc o to bym najmniej się obawiał.
Wszystko zależy od informacji i rozgłosu w mediach lokalnych.

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2012-11-05, 22:54

a teraz bez jaj panowie ze stolicy... plan na lublin jest już ułożony, obiad, zadania już pomału dogrywane, pierwsza grupa ma być w okolicach 15 w LU, chłopaki pisali, że w wwa ma być start i te same słowa usłyszałem w rozmowie telefonicznej, więc albo niech ktoś się ze mną skontaktuje i powie o co come on z wawą albo będzie wtopa.... do tej pory tylko Mirek raczył porozmawiać ze mną otwarcie.... nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby Lublin został roz..... walony....

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2012-11-05, 22:56

moja osoba została dodana niesłusznie jako optujący za przeniesieniem daty. spokojnie już chyba Celi rozmawiał z Marcinem i nie będzie zamieszania

Awatar użytkownika
CFO80
Młodszy Forumowicz
Model: CFO

Post autor: CFO80 » 2012-11-05, 23:03

Sorry za zamieszanie, dostosujemy się.

Marcin | CFO

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2012-11-05, 23:11

sławekw pisze:a teraz bez jaj panowie ze stolicy... plan na lublin jest już ułożony, obiad, zadania już pomału dogrywane, pierwsza grupa ma być w okolicach 15 w LU, chłopaki pisali, że w wwa ma być start i te same słowa usłyszałem w rozmowie telefonicznej, więc albo niech ktoś się ze mną skontaktuje i powie o co come on z wawą albo będzie wtopa.... do tej pory tylko Mirek raczył porozmawiać ze mną otwarcie.... nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby Lublin został roz..... walony....
Sławek ... ale to czy pierwsze załogi dotrą na 15 to z nikim raczej nie uzgadniałeś a prosiłbym żebyś najpierw uzgadniał coś na forum a dokładniej w temacie Lublin a nie stawiał nas przed faktem dokonanym :) zapodaj jakiś plan który masz ułożony

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2012-11-05, 23:16

celibad pisze:
sławekw pisze:a teraz bez jaj panowie ze stolicy... plan na lublin jest już ułożony, obiad, zadania już pomału dogrywane, pierwsza grupa ma być w okolicach 15 w LU, chłopaki pisali, że w wwa ma być start i te same słowa usłyszałem w rozmowie telefonicznej, więc albo niech ktoś się ze mną skontaktuje i powie o co come on z wawą albo będzie wtopa.... do tej pory tylko Mirek raczył porozmawiać ze mną otwarcie.... nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby Lublin został roz..... walony....
Sławek ... ale to czy pierwsze załogi dotrą na 15 to z nikim raczej nie uzgadniałeś a prosiłbym żebyś najpierw uzgadniał coś na forum a dokładniej w temacie Lublin a nie stawiał nas przed faktem dokonanym :) zapodaj jakiś plan który masz ułożony
Alustar się nie chwalił?? ok, zaraz opiszę w ogółach, szczegóły zostawię dla siebie i GPE :D

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2012-11-08, 00:45

chłopaki dajcie prosze dostep do tego wątku pavlito'vi

Awatar użytkownika
horse
Forumowicz
Model: Mustang Convertible
Silnik: V6 4.0
Kolor: Torch Red
Kontakt:

Post autor: horse » 2012-11-08, 22:33

sławekw pisze:
celibad pisze:
Alustar się nie chwalił?? ok, zaraz opiszę w ogółach, szczegóły zostawię dla siebie i GPE :D

Ale Alustar nie organizuje Warszawy... to po pierwsze, po drugie my organizujemy trase Wawa- Lublin i już Ci teraz mówie, ze na 15 nie ma szans zeby ktos sie tam pojawil. Wiec Slawku najpierw sie z kims kontaktuj z organizatorow zanim cos napiszesz i wreszcie po trzecie zajmij się też trasą LBN - Wieliczka.

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Silnik: inny V8
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2012-11-08, 22:54

Panowie! Żeby Wam trochę pomóc - proponuję aby koordynatorzy dni które się ze sobą "stykają" przedzwonili do siebie i ustalili przypuszczalną godzinę przekazania sobie radosnego stada. Jeden telefon powinien załatwić dwie strony postów.
Zapowiada się gorąca impreza, idziecie po bandzie! I na to właśnie czekamy!

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2012-11-08, 22:59

chill w sobote się spotykamy w wawie i ustalamy szczegóły w wawie

Awatar użytkownika
pavlito
Stowarzyszenie MKP
Model: GT 05 premium manual
Silnik: V8 4.6
Kolor: Sonic Blue

Post autor: pavlito » 2012-11-09, 03:21

Hej, przygotowuję harmonogram czasowy rajdu, dzięki czemu wyjdzie nam jasno gdzie mamy najmniej czasu i ile możemy przeznaczyć na poszczególne punkty programu. Czy możecie podać pożądane czasy dojazdu i czas atrakcji w swoich miastach?

Osobiście uważam, że czasy, które podaje google maps są mało wiarygodne, ze względu na rozmiar kolumny, która ma przejechać trasę. Postarajmy się przyjąć trochę więcej luzu na trasie, żeby nie było awantur o siusiu i jedzenie. Najpierw jednak zobaczymy jak widzicie to czasowo w swoim regionie. Myślę tu o bardziej szczegółowym podziale, jeśli są plany jakiś postojów / atrakcji / wąskich gardeł po drodze. Tajemniczość w tym względzie zostawmy dla forum otwartego, ale w tym wątku potrzebna jest rzetelność, bo inaczej z czasu przejazdów wyjdą nam bzdury. Chodzi mi o wymienienie takich niewiadomych, jak Kazimierz, czy Sandomierz.

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2012-11-09, 08:31

Pawlito ... tak będzie najlepiej ... świetnie to ująłeś

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Silnik: inny V8
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2012-11-09, 09:02

pavlito pisze:Hej, przygotowuję harmonogram czasowy rajdu, dzięki czemu wyjdzie nam jasno gdzie mamy najmniej czasu i ile możemy przeznaczyć na poszczególne punkty programu. Czy możecie podać pożądane czasy dojazdu i czas atrakcji w swoich miastach?

Osobiście uważam, że czasy, które podaje google maps są mało wiarygodne, ze względu na rozmiar kolumny, która ma przejechać trasę. Postarajmy się przyjąć trochę więcej luzu na trasie, żeby nie było awantur o siusiu i jedzenie. Najpierw jednak zobaczymy jak widzicie to czasowo w swoim regionie. Myślę tu o bardziej szczegółowym podziale, jeśli są plany jakiś postojów / atrakcji / wąskich gardeł po drodze. Tajemniczość w tym względzie zostawmy dla forum otwartego, ale w tym wątku potrzebna jest rzetelność, bo inaczej z czasu przejazdów wyjdą nam bzdury. Chodzi mi o wymienienie takich niewiadomych, jak Kazimierz, czy Sandomierz.
Pavlito - do obliczeń przyjmij średnią prędkość 50 km/h. Może wydawać się, że to nie dużo, ale tyle własnie wychodzi. Sprawdzone w tym roku. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mustang Race 2013”