TRASA i SPONSORZY
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Re: TRASA i SPONSORZY
na pierwszej stronie ma ma polskich znaków w "oferta wspolpracy"
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czerwony
Informator z poprawionymi polskimi znakami na stronie tytułowej (i dodanymi namiarami na Horse'a na ostatniej stronie)
Link: http://www.photon.vot.pl/mr2013/oferta/ ... rta___.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Link: http://www.photon.vot.pl/mr2013/oferta/ ... rta___.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
CFO80 pisze:To nie tak.
Jeżeli ma być pompa i fajerwerki na start to musimy start przełożyć na weekend.
Rozmawialiśmy z Horsem, Bielkiem i Mirkiem, że dobrze by było przesunąć imprezę o dzień wcześniej.
Tzn.
11 - niedziela od 12:00 zaczynają sie zjeżdżać uczestnicy do Warszawy - gdzie robimy event, losowanie numerów i zadowalamy sponsorów.
12 - poniedziałek rano ruszamy na Lublin itd.
Do tego dla uczestników, chcemy w Warszawie załatwić ładny hotel w dobrym miejscu z ładnymi widokami ale dla cięcia kosztów można odpuścić. (jak pisałem mam nadzieję, że w zamian za promocję hotelu uda się zejść z tych cen)
Jak już pisaliście w Warszawie start będzie prawdopodobnie tylko raz, dlatego niech będzie udany, a przy okazji organizowanego eventu, będziemy mieli szanse pozyskać lepszych sponsorów. Tylko to musi być w niedziela bo w ciągu tygodnia ludzie pracują (a jak mają urlop to uciekają z tego miasta) więc nikt nie przyjdzie, nie wynajmą nam fajnego miejsca na start, hotele będą droższe.
To jest nasze stanowisko w tej sprawie.
No ostro mieszacie ,powinniśmy się trzymać już ustalonych wcześniej terminów wszystkie dotychczasowe rozmowy jakie przeprowadziłem są na ich podstawie.
Warszawa nie będzie miała większych problemów z frekwencją widzów na starcie, bez jaj ludzi tam jak mrówek w mrowisku więc o to bym najmniej się obawiał.
Wszystko zależy od informacji i rozgłosu w mediach lokalnych.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
a teraz bez jaj panowie ze stolicy... plan na lublin jest już ułożony, obiad, zadania już pomału dogrywane, pierwsza grupa ma być w okolicach 15 w LU, chłopaki pisali, że w wwa ma być start i te same słowa usłyszałem w rozmowie telefonicznej, więc albo niech ktoś się ze mną skontaktuje i powie o co come on z wawą albo będzie wtopa.... do tej pory tylko Mirek raczył porozmawiać ze mną otwarcie.... nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby Lublin został roz..... walony....
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
moja osoba została dodana niesłusznie jako optujący za przeniesieniem daty. spokojnie już chyba Celi rozmawiał z Marcinem i nie będzie zamieszania
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Sławek ... ale to czy pierwsze załogi dotrą na 15 to z nikim raczej nie uzgadniałeś a prosiłbym żebyś najpierw uzgadniał coś na forum a dokładniej w temacie Lublin a nie stawiał nas przed faktem dokonanymsławekw pisze:a teraz bez jaj panowie ze stolicy... plan na lublin jest już ułożony, obiad, zadania już pomału dogrywane, pierwsza grupa ma być w okolicach 15 w LU, chłopaki pisali, że w wwa ma być start i te same słowa usłyszałem w rozmowie telefonicznej, więc albo niech ktoś się ze mną skontaktuje i powie o co come on z wawą albo będzie wtopa.... do tej pory tylko Mirek raczył porozmawiać ze mną otwarcie.... nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby Lublin został roz..... walony....

Alustar się nie chwalił?? ok, zaraz opiszę w ogółach, szczegóły zostawię dla siebie i GPEcelibad pisze:Sławek ... ale to czy pierwsze załogi dotrą na 15 to z nikim raczej nie uzgadniałeś a prosiłbym żebyś najpierw uzgadniał coś na forum a dokładniej w temacie Lublin a nie stawiał nas przed faktem dokonanymsławekw pisze:a teraz bez jaj panowie ze stolicy... plan na lublin jest już ułożony, obiad, zadania już pomału dogrywane, pierwsza grupa ma być w okolicach 15 w LU, chłopaki pisali, że w wwa ma być start i te same słowa usłyszałem w rozmowie telefonicznej, więc albo niech ktoś się ze mną skontaktuje i powie o co come on z wawą albo będzie wtopa.... do tej pory tylko Mirek raczył porozmawiać ze mną otwarcie.... nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby Lublin został roz..... walony....zapodaj jakiś plan który masz ułożony

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
chłopaki dajcie prosze dostep do tego wątku pavlito'vi
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
sławekw pisze:Alustar się nie chwalił?? ok, zaraz opiszę w ogółach, szczegóły zostawię dla siebie i GPEcelibad pisze:Sławek ... ale to czy pierwsze załogi dotrą na 15 to z nikim raczej nie uzgadniałeś a prosiłbym żebyś najpierw uzgadniał coś na forum a dokładniej w temacie Lublin a nie stawiał nas przed faktem dokonanymsławekw pisze:a teraz bez jaj panowie ze stolicy... plan na lublin jest już ułożony, obiad, zadania już pomału dogrywane, pierwsza grupa ma być w okolicach 15 w LU, chłopaki pisali, że w wwa ma być start i te same słowa usłyszałem w rozmowie telefonicznej, więc albo niech ktoś się ze mną skontaktuje i powie o co come on z wawą albo będzie wtopa.... do tej pory tylko Mirek raczył porozmawiać ze mną otwarcie.... nie mam zamiaru pozwolić na to, żeby Lublin został roz..... walony....zapodaj jakiś plan który masz ułożony
Ale Alustar nie organizuje Warszawy... to po pierwsze, po drugie my organizujemy trase Wawa- Lublin i już Ci teraz mówie, ze na 15 nie ma szans zeby ktos sie tam pojawil. Wiec Slawku najpierw sie z kims kontaktuj z organizatorow zanim cos napiszesz i wreszcie po trzecie zajmij się też trasą LBN - Wieliczka.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Panowie! Żeby Wam trochę pomóc - proponuję aby koordynatorzy dni które się ze sobą "stykają" przedzwonili do siebie i ustalili przypuszczalną godzinę przekazania sobie radosnego stada. Jeden telefon powinien załatwić dwie strony postów.
Zapowiada się gorąca impreza, idziecie po bandzie! I na to właśnie czekamy!
Zapowiada się gorąca impreza, idziecie po bandzie! I na to właśnie czekamy!
- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
chill w sobote się spotykamy w wawie i ustalamy szczegóły w wawie
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Hej, przygotowuję harmonogram czasowy rajdu, dzięki czemu wyjdzie nam jasno gdzie mamy najmniej czasu i ile możemy przeznaczyć na poszczególne punkty programu. Czy możecie podać pożądane czasy dojazdu i czas atrakcji w swoich miastach?
Osobiście uważam, że czasy, które podaje google maps są mało wiarygodne, ze względu na rozmiar kolumny, która ma przejechać trasę. Postarajmy się przyjąć trochę więcej luzu na trasie, żeby nie było awantur o siusiu i jedzenie. Najpierw jednak zobaczymy jak widzicie to czasowo w swoim regionie. Myślę tu o bardziej szczegółowym podziale, jeśli są plany jakiś postojów / atrakcji / wąskich gardeł po drodze. Tajemniczość w tym względzie zostawmy dla forum otwartego, ale w tym wątku potrzebna jest rzetelność, bo inaczej z czasu przejazdów wyjdą nam bzdury. Chodzi mi o wymienienie takich niewiadomych, jak Kazimierz, czy Sandomierz.
Osobiście uważam, że czasy, które podaje google maps są mało wiarygodne, ze względu na rozmiar kolumny, która ma przejechać trasę. Postarajmy się przyjąć trochę więcej luzu na trasie, żeby nie było awantur o siusiu i jedzenie. Najpierw jednak zobaczymy jak widzicie to czasowo w swoim regionie. Myślę tu o bardziej szczegółowym podziale, jeśli są plany jakiś postojów / atrakcji / wąskich gardeł po drodze. Tajemniczość w tym względzie zostawmy dla forum otwartego, ale w tym wątku potrzebna jest rzetelność, bo inaczej z czasu przejazdów wyjdą nam bzdury. Chodzi mi o wymienienie takich niewiadomych, jak Kazimierz, czy Sandomierz.
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Pavlito - do obliczeń przyjmij średnią prędkość 50 km/h. Może wydawać się, że to nie dużo, ale tyle własnie wychodzi. Sprawdzone w tym roku.pavlito pisze:Hej, przygotowuję harmonogram czasowy rajdu, dzięki czemu wyjdzie nam jasno gdzie mamy najmniej czasu i ile możemy przeznaczyć na poszczególne punkty programu. Czy możecie podać pożądane czasy dojazdu i czas atrakcji w swoich miastach?