TRASA i SPONSORZY
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Re: TRASA i SPONSORZY
Wiem, to całkiem realny wynik. To nie problem bo łatwo przeliczyć i zrobię to w jednolitym arkuszu xls, który bedzie dla nas wszystkich drogowskazem od teraz do końca rajdu. Nawet, jeśli nastąpią przesunięcia to musimy wiedzieć względem czego. Sorry, że piszę truizmy, ale najbardziej obawiam się takich niedoszacowanych miejsc jak postój na wspólne zdjęcie (co wymaga zaparkowania w małym miasteczku), prom itp. Trasy, które wybraliśmy część z nas wielokrotnie przemierzała, więc na końcowym etapie możemy nawet wyliczyć czas i miejsce posiłków w trasie.
Rafała pytałem na co zwrócić uwagę, przedstawiłem plan.horse pisze: Ale Alustar nie organizuje Warszawy... to po pierwsze, po drugie my organizujemy trase Wawa- Lublin i już Ci teraz mówie, ze na 15 nie ma szans zeby ktos sie tam pojawil. Wiec Slawku najpierw sie z kims kontaktuj z organizatorow zanim cos napiszesz i wreszcie po trzecie zajmij się też trasą LBN - Wieliczka.
Czemu nie odbierasz telefonów ode mnie? dzwoniłem jakiś czas temu i nawet nie oddzwoniłeś....
Z Rafałem już rozmawialiśmy, ta strona już jest dogadana.
tak jak pavlito napisał, jeden telefon i sprawa rozwiązana, doszliśmy do porozumienia, zaraz uaktualnię wszystko w temacie LU
EDIT:
Na 70% będę w stanie załatwić zniżki w Campanille w Wawie w Lublinie jeżeli będą mogli gdzieś zamieścić swoje logo. Nie wiem czy będą chcieli reklamy na samochodach...
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
Bardzo dobra informacja! Może pociągniemy temat na inne odcinki? Marcin szykuje ofertę pakietów sponsorskich, więc wycenimy powierzchnie reklamowe i będziemy mieli konkretną ofertę.sławekw pisze: Na 70% będę w stanie załatwić zniżki w Campanille w Wawie w Lublinie jeżeli będą mogli gdzieś zamieścić swoje logo. Nie wiem czy będą chcieli reklamy na samochodach...
Campanille jest jeszcze w Krakowie. Byłoby im na rękę. Tylko pytanie czy Max ma jakiś hotel upatrzony i czy ten nie byłby za daleko od Wieliczki.pavlito pisze:Bardzo dobra informacja! Może pociągniemy temat na inne odcinki? Marcin szykuje ofertę pakietów sponsorskich, więc wycenimy powierzchnie reklamowe i będziemy mieli konkretną ofertę.sławekw pisze: Na 70% będę w stanie załatwić zniżki w Campanille w Wawie w Lublinie jeżeli będą mogli gdzieś zamieścić swoje logo. Nie wiem czy będą chcieli reklamy na samochodach...

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
Max ma plany odnośnie hotelu w Wieliczce. Ze względu na to, że impreza w Wieliczce może potrwać, to wygodniej byłoby tam zostać.
A czy mimo to jesteś w stanie oszacować koszty noclegów w Campanille?
A czy mimo to jesteś w stanie oszacować koszty noclegów w Campanille?
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Sławek Kraków to nie Wieliczka odpada definitywnie ,hotel mam już zarezerwowany od 2 tygodni viewtopic.php?f=104&t=5673#p103957" onclick="window.open(this.href);return false;sławekw pisze:Campanille jest jeszcze w Krakowie. Byłoby im na rękę. Tylko pytanie czy Max ma jakiś hotel upatrzony i czy ten nie byłby za daleko od Wieliczki.pavlito pisze:Bardzo dobra informacja! Może pociągniemy temat na inne odcinki? Marcin szykuje ofertę pakietów sponsorskich, więc wycenimy powierzchnie reklamowe i będziemy mieli konkretną ofertę.sławekw pisze: Na 70% będę w stanie załatwić zniżki w Campanille w Wawie w Lublinie jeżeli będą mogli gdzieś zamieścić swoje logo. Nie wiem czy będą chcieli reklamy na samochodach...
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl

To, że Kraków to nie Wieliczka, to wiem, a jak pisałem post nie pamiętałem czy już coś masz. Spoko, nie miałem zamiaru się wtrącać

co do kosztów w campanille, myślę, że do końca tygodnia miałbym jakieś widełki

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
Spokojnie z Campanille lub z siecią Accor możemy rozmawiać na temat pozostałych miast (tam gdzie są). To jakaś szansa na zniżki lub pakiet sponsorski. Campanille jest w Wawie i Lublinie, a Accor ma hotele w Wawie, Lublinie, Katowicach, Opolu i Pradze. Wszystko po drodze. W Wieliczce nie mają - ich strata - nie musimy spać tylko u nich.
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
sławekw pisze:![]()
To, że Kraków to nie Wieliczka, to wiem, a jak pisałem post nie pamiętałem czy już coś masz. Spoko, nie miałem zamiaru się wtrącać
co do kosztów w campanille, myślę, że do końca tygodnia miałbym jakieś widełki
Moze to byc wina mojego tel bo czasami sie zawiesi i jak wlacze od nowa to nie widze wczesniejszych nieodebranych polaczen. Co do hotelu to sie zorientuj bo my tez mamy pewna opcje, ale o tym za kilka dni jak dostaniemy odp.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
panowie,
zapodajcie proszę info o zapisach na MR na stronie głównej MKP, osoby z poza forum lub inne zagraniczniaki inaczej się nie dowiedzą ...
zapodajcie proszę info o zapisach na MR na stronie głównej MKP, osoby z poza forum lub inne zagraniczniaki inaczej się nie dowiedzą ...
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
wrzucimy to w Topie, ale pluzz nie ma teraz za bardzo czasu.
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
campanille -> duża zniżka, prawdopodobnie wyjdzie coś koło 50 zł, tylko opłata za wodę, prąd, czystą pościel.
Orlen -> nie ma co liczyć na Vervę, ale Platinum Rally Team prawie na 100%
Motul -> są zainteresowani, co prawda pieniędzy nie dadzą, ale nagrody rzeczowe już tak: oleje, sprzęt elektroniczny jak DVD czy coś w tym rodzaju, Motul-Warszawa -> w Warszawie, przygotują bramę startową tak jak na rajdach, Motul-R.K.Niedziałek -> Lublin, meta pod zamkiem, start następnego dnia, brama rajdowa
Perła -> prezes jest strasznie zakochany w Mustangach, postaram się wybrać do niego w najbliższym czasie
TO WSZYSTKO JEST WSTĘPNIE, NIC NIE JEST UZGODNIONE NA 100%
Orlen -> nie ma co liczyć na Vervę, ale Platinum Rally Team prawie na 100%
Motul -> są zainteresowani, co prawda pieniędzy nie dadzą, ale nagrody rzeczowe już tak: oleje, sprzęt elektroniczny jak DVD czy coś w tym rodzaju, Motul-Warszawa -> w Warszawie, przygotują bramę startową tak jak na rajdach, Motul-R.K.Niedziałek -> Lublin, meta pod zamkiem, start następnego dnia, brama rajdowa
Perła -> prezes jest strasznie zakochany w Mustangach, postaram się wybrać do niego w najbliższym czasie
TO WSZYSTKO JEST WSTĘPNIE, NIC NIE JEST UZGODNIONE NA 100%

- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Kolor: Czerwony
Biorę się już za wstępne projekty plakatu i t-shirt'u. Jednym z elementów będzie zarys trasy w konturze Polski. Prośba o potwierdzenie, czy trasa niezmiennie wygląda tak, jak swego czasu Bielek podał: http://maps.google.pl/maps?saddr=Praga- ... ls&t=m&z=7" onclick="window.open(this.href);return false;
No i kolejna kwestia - daty. Coś się tu finalnie zmienia?
Będę wdzięczny za info. i ruszam do prac nad projektami.
No i kolejna kwestia - daty. Coś się tu finalnie zmienia?
Będę wdzięczny za info. i ruszam do prac nad projektami.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Tak jest zmiana startujemy 11.08.13 z Warszawy od dnia dzisiejszego pozostajemy przy poniższym planie MR 2013
11.08 przyjazd uczestników wraz z pokazem Warszawy
12.08 Etap I - wyjazd z okolic Warszawy do Lublina
13.08 Etap II - wyjazd z Lublina do Wieliczki
14.08 Etap III - wyjazd z Wieliczki ---> trasa do Kudowy Zdrój (lub okolice)
15.08 Etap IV - wyjazd z Kudowy(lub okolic) --> przejazd do Skalnego Miasta w Czechach -----> potem przejazd do Pragi ... organizacja Czeski Mustang klub
16.08 Etap V - dzień w Pradze -----> Wieczorem zakończenie rajdu.
17.08 Rozjazd do domów.
Myślę że Pavlito jeszcze to potwierdzi
11.08 przyjazd uczestników wraz z pokazem Warszawy
12.08 Etap I - wyjazd z okolic Warszawy do Lublina
13.08 Etap II - wyjazd z Lublina do Wieliczki
14.08 Etap III - wyjazd z Wieliczki ---> trasa do Kudowy Zdrój (lub okolice)
15.08 Etap IV - wyjazd z Kudowy(lub okolic) --> przejazd do Skalnego Miasta w Czechach -----> potem przejazd do Pragi ... organizacja Czeski Mustang klub
16.08 Etap V - dzień w Pradze -----> Wieczorem zakończenie rajdu.
17.08 Rozjazd do domów.
Myślę że Pavlito jeszcze to potwierdzi
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
Grafik jest taki jak napisał Max.
Biorąc pod uwagę budżet i ryzyko, że nie wszystkich będzie stać na tak długą imprezę proponuję:
1. Event inauguracyjny w Warszawie w niedzielę będzie na ochotnika. Stawiennictwo obowiązkowe będzie w poniedziałek na starcie. W ten sposób nocleg z niedzieli na poniedziałek potraktujemy jak w tym roku w Kudowie z wtorku na środę. Kto nie mógł (bo urlop, bo kasa, bo ma wystarczająco blisko) przyjechał dopiero w środę. Tak samo możemy zrobić w Warszawie w niedzielę. Jest tu dużo klubowiczów, więc łatwo ich będzie skrzyknąć na pokazy/wystawkę/zlot nawet, jeśli nie biorą udziału w MR. Nie grozi, że event będzie w małym gronie. Jeśli jednak większość uczestników przyjdzie w niedzielę - tym lepiej. Póki co przyjmijmy, że każdy ten jeden nocleg ogarnia sam. U kolegów, w hotelu, motelu - do wyboru. Jeśli znajdziemy jednak sponsora - zrobimy update.
2. Finisz w Pradze tak jak napisał Max. Dla tych, co mają życzenie - mogą przedłużyć sobie pobyt w Pradze do niedzieli. Nie trzeba brać dodatkowego urlopu. Pewnie ktoś się zdecyduje, ale to też dobrowolne. Oficjalnie kończymy jak napisał Max.
Biorąc pod uwagę budżet i ryzyko, że nie wszystkich będzie stać na tak długą imprezę proponuję:
1. Event inauguracyjny w Warszawie w niedzielę będzie na ochotnika. Stawiennictwo obowiązkowe będzie w poniedziałek na starcie. W ten sposób nocleg z niedzieli na poniedziałek potraktujemy jak w tym roku w Kudowie z wtorku na środę. Kto nie mógł (bo urlop, bo kasa, bo ma wystarczająco blisko) przyjechał dopiero w środę. Tak samo możemy zrobić w Warszawie w niedzielę. Jest tu dużo klubowiczów, więc łatwo ich będzie skrzyknąć na pokazy/wystawkę/zlot nawet, jeśli nie biorą udziału w MR. Nie grozi, że event będzie w małym gronie. Jeśli jednak większość uczestników przyjdzie w niedzielę - tym lepiej. Póki co przyjmijmy, że każdy ten jeden nocleg ogarnia sam. U kolegów, w hotelu, motelu - do wyboru. Jeśli znajdziemy jednak sponsora - zrobimy update.
2. Finisz w Pradze tak jak napisał Max. Dla tych, co mają życzenie - mogą przedłużyć sobie pobyt w Pradze do niedzieli. Nie trzeba brać dodatkowego urlopu. Pewnie ktoś się zdecyduje, ale to też dobrowolne. Oficjalnie kończymy jak napisał Max.