Post
autor: siara » 2013-07-22, 22:56
Co do Czechow to dostalem wstepne info od nich ze nie bedzie mety bo mieli POWODZ w Pradze i jest problem. Tak jak sadzilem no moze sie cos jeszcze zmieni...
Prosze o info co robimy z bankietem koncowym - wypowiedzcie sie dostalem wstepny cennik itd na gastronomie, co do grajkow to czeskie zespoly raczej odpadaja ew jakis DJ jesli potrzeba.
To ich wstepna oferta prosze sie zdeklarowac bo w tej kwestii nie bede podejmowal decyzji:
GRILL NA TARASIE HOTELU JUNO: PIECZONE PROSIĘ Z BECZKĄ PIWA!
Oferujemy pieczenie prosięcia , jest to bardzo efektywna impreza integracyjna
i cena jest kalkulowana razem z beczką piwa (30l czyli 60 piw), oczywiście z niezbędnymi dodatkami: chrzan, musztarda, kwaśny ogórek, papryczki (feferonki), chleb…. Kalkulacja dla minimum 40 osob i liczymy z 250 – 300 g mięsa na osobę. Cena wynosi 490 CZK.
TAŃSZA WERSJA GRILLA Z BECZKĄ PIWA!
Oferujemy też tańszą werjse grila a mianowicie pieczenie wieprzowiny i cena jest kalkulowana razem z beczką piwa (30l czyli 60 piw), oczywiście z niezbędnymi dodatkami: chrzan, musztarda, kwaśny ogórek, papryczki (feferonki), chleb…. Kalkulacja dla minimum 40 osob i liczymy z 250 – 300 g mięsa na osobę. Cena wynosi 380 CZK.
MUZYKA
Możliwosc załatwienia akordeoniarza:
900 CZK/1 godz.
1200 CZK/2 godz.
Oferujemy również 2 osobową orkiestrę grającą swing i cena zawiera rownież transport, aparaturę muzyczną, głosniki itp.:
10500 CZK/3 godz.
Kalkulacja cieplego i zimnego szwedzkiego bufetu i wynajem sali z obsluga wynosi 597 CZK/osoba i zawiera:
CIEPLY SZWEDZKI BUFET
- 2 rodzaje zup
- 3 do 4 rodzaji miesa
- 3 do 4 rodzaji dodatkow: naprz. ryz, knedliki itd.
- grylowane jarzyny
ZIMNY SZWEDZKI BUFET
- rozne rodzaje jarzynowych salatek, owoce
- talerze z wedlinami i serami
- desery
- rozne rodzaje pieczywa
Napoje typu piwo 0,3 l, lub wino 0,2l, lub niealkoholowy rozlewany sa po jednolitej cenie 50 CZK.