Jak część z Was wie Chmielu do niedawna posiadał Mustanga V8, którego z ciężkim sercem sprzedał Mnie. Na szczęście jego 5.0 ma u mnie jak u Mamy, więc śpi spokojnie.
Zapytał się mnie czy nie zgodził bym się, na udział w nagraniu teledysku jego zespołu Internal Quiet (tu zobaczcie co grają chłopaki)
http://www.youtube.com/user/InternalQuiet?feature=watch" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponieważ na początku nagrania jest intro w którym główne skrzypce gra właśnie moje V8 (wtedy było jeszcze jego...).
Ja oczywiście z chęcią zagram V8 w tym teledysku i teraz pytanie da Was - koleżanki i koledzy.
Czy nie chcieli byście wsiąść udziału w kręceniu tego teledysku. Potrzebujemy kilka fajnych furek (w grę wchodzą tylko stangi, bo one są najfajniejsze).
Planem zdjęciowym będą okolice Aleksandrowa Łódzkiego, Zgierza.
Zdjęcia planowane są wstępnie na koniec Kwietnia lub początek Maja ( konkret jeszcze do ustalenia, zależy dużo od pogody).
Teledysk będzie kręcony przez profesjonalną ekipę sześcioma kamerami HD Pro, sanki, najazdy, podnośniki itp. jego premiera planowana jest na czerwiec, w jednej z popularnych telewizji muzycznych RebelTV ( dlatego nie mogę wam dać linka do tej piosenki). Ale jest bardzo dynamiczna i wpada w ucho.
Chłopaki planują sporo koncertów po Słowacji, Czechach i wschodnich Niemczech. Oczywiście może pojawić się logo Mustang Klub Polska oraz adres internetowy (szczegóły do dogadania). Jeżeli spodoba się nagranie to możemy ją wykorzystywać na zlotach czy innych takich lub chłopaki jako zespół chętnie zagrają nieodpłatnie na którymś ze zlotów.
Mogłaby być fajnym podkładem do jakiegoś klubowego video itp.
Myślę, że fajnie zrobić sobie pamiątkę na lata by pokazać potem wnuczkom jakim to fajnym Mustangiem dziadek latał

Szczegóły do terminu i plan zajęć podam wkrótce.
Dopisujcie się do listy, sezon w pełni więc moglibyśmy spędzić wspólnie dzień i pojeździć Mustangami przy okazji kręcenia teledysku.
A miejsce nagrania bardzo fajne bo centralna Polska i dobry dojazd też jest.
Lista:
1. Stang232