Jak im kopara opada - to trzeba ją dobrze chwycić

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Ma szczęście, że to nie lato bo by mu mucha wpadłaSonia pisze:MAX pisze: Burmistrz słuchał moich opowieści o poprzednich edycjach MR z otwartymi ustami. "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra myśl wydrukujemy wiecej plakatów dla Niepolomic.adriank9 pisze:Sonia pisze:MAX pisze: Burmistrz słuchał moich opowieści o poprzednich edycjach MR z otwartymi ustami. "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Może by puścić fame o trasie Rajdu co byśmy przez 15KM jechali w atmosferze METY wyścigu kolarskiego?
Nie wszyscy jednak tam pracują. Niektórzy rozwiązują problemy egzystencjalnetom.tom pisze:Na ostatnim zdjęciu - praca samodzielna nad zadaniami teoretycznymi...
Ja też się zapisałem niedawno i jeszcze mnie nie ma na liście ale myślę, że na pewno będzie 50 ekip... Dziwne dla mnie, że widzę tak mało ludzi z poprzedniej edycji a impreza była przednia - sądzę, że może być to spowodowane faktem, że impreza jest tak długa i niewiele osób może sobie pozwolić na tak długie wolne...JohnyHDH pisze:Tak sie zastanawiam czy to juz koniec zgłoszeń, jak narazie ostatni na liscie jestem ja z numerem 31, czy to bedzie najmniejszy Mustang Race? Zostalo ledwo kilka dni na zgloszenia. Na stronie MR2013 jeszcze mnie nie dodali (pewno nie maja czasu). Jedzie ktoś jeszcze ?
Pozdrawiam tych co sie pojawia