Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam wszystkich nowo przybyłych miłośników amerykańskiej legendy motoryzacji. Proszę o napisanie kilku słów o sobie.
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- Justy
- Model: Mercury Cougar V6
- Silnik: inny V6
- Kolor: black pearl
Justy, 30 lat, HollyŁódź.
Według teorii psychologów jestem alkoholikiem.
Jestem tu, bo dobrze mi wśród swoich
Według teorii psychologów jestem alkoholikiem.
Jestem tu, bo dobrze mi wśród swoich
we believe in going the wrong way, no matter which way the rest of world is going
we believe in freedom
we believe the machine you sit on can tell the world exactly where are you stand
we don’t care what anyone else believes. Amen!
we believe in freedom
we believe the machine you sit on can tell the world exactly where are you stand
- Justy
- Model: Mercury Cougar V6
- Silnik: inny V6
- Kolor: black pearl
[b:463dfa68fa]Andronik[/b:463dfa68fa], ale na podwójnym gazie auta czy na podwójnym gazie właściciele?
we believe in going the wrong way, no matter which way the rest of world is going
we believe in freedom
we believe in freedom
Cześć,
no ja całe szczęście już mam Mustanga.
Na początek proponuję zablokować Thomasowi konto na pół roku bo nam tekstami powystrasza forumowiczów : ))) A Maria za sam podpis też bym zamknął : )))
tzn. cześć chłopaki!!!
dobrze, że chociaż jedna "trzeźwa" osoba tj. Justy tu przyszła : )
O mnie - co tu można powiedzieć? -> zwiedzam jaskinie, a ponieważ jest ich mało więc dzięki Mustangowi mogę tam szybko dojechać - dlatego go kupiłem...
no ja całe szczęście już mam Mustanga.
Na początek proponuję zablokować Thomasowi konto na pół roku bo nam tekstami powystrasza forumowiczów : ))) A Maria za sam podpis też bym zamknął : )))
tzn. cześć chłopaki!!!
dobrze, że chociaż jedna "trzeźwa" osoba tj. Justy tu przyszła : )
O mnie - co tu można powiedzieć? -> zwiedzam jaskinie, a ponieważ jest ich mało więc dzięki Mustangowi mogę tam szybko dojechać - dlatego go kupiłem...