ja mam manual więc zmieniam jak chcębrunio pisze:alfatech,
czyli nie zmieniałeś opcji zmiany biegów na bardziej agresywne w kontekście 93 octans?
[S197] diablosport-predator-2005gt.ht
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Hej , ja mam 4,0 - automata
po wgraniu 93 oktan, zmienia mi twardo biegi i przesunął zmianę o jakieś 300 obrotów/min w górę .... poza tym , zdjąłem kaganiec ... i to wszystko , teraz mi pali troche mniej tzn pełny zbiornik na 250 mil i hmm chyba więcej , licznik zatrzymuje się na 185 km/h a obroty rosną
tak według navi jade około 230 km/h , ale maska mi mocno lata i boje się go dłużej przytrzymac na tej prędkości 
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
-
brunio
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: szary
DarentyV8DarentyV8 pisze:brunio w Performance masz chyba cos takiego jak "Rev & Speed Limit", wybierasz i dajesz OFF(pisze z pamieci wiec moga to byc literowki w stosunku do tego co masz w tunerze)
Sprawdziłem w Performance i niestety nie mam takiej opcji. Sprawdzałem takće w w innych pozycjach i też nie znalazłem. Może to inny model i juz po wgraniu 93 octans sam zdejmuje ogranicznik.
bruno
-
alfatech
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
podpytaj Celibada ,on nie zmieniał rodzaju paliwa a ogranicznik ma zdjętybrunio pisze:DarentyV8
Sprawdziłem w Performance i niestety nie mam takiej opcji. Sprawdzałem takće w w innych pozycjach i też nie znalazłem. Może to inny model i juz po wgraniu 93 octans sam zdejmuje ogranicznik.
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/