romanus1970 pisze:Historia tematu:
Re: V Ogólnopolski Zlot Mustangów Smardzewice 2013
przez romanus1970 » 2 sty 2013, o 17:13
WAŻNE:
jeżeli program zlotu nie jest jeszcze idealnie ułożony a byli by zainteresowani to jest możliwość zwiedzenia browaru w Piotrkowie Tryb. (20km od Zalewu Sulejowskiego wokół którego będziemy brykać na naszych szkapach )
-dla nie kierujących degustacja
-możliwość zakupu wszelkich napoi po specjalnych cenach dla MKP( paliwo dla Jeźdźców może przydać się wieczorem
-proszę nie traktować jako reklamy
http://www.cornelius.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
jeżeli będzie zainteresowanie to służę pomocą---forum,lub tel. 503 978 210 Roman
za jakiś czas jeszcze się przypomne
przez SPONTAN » 3 sty 2013, o 00:25
Cześć Romanus. Doskonała propozycja
Nie musisz się przypominać, niebawem zajedziemy z Magkri/Madzią i/lub z Kubą, omawiać w hotelu sprawy dot animacji i zabaw dla naszych najmłodszych zlotowiczów. Ja muszę przejechać całą traskę by połapać czasy, omówić posiłek w trakcie rajdu itp.
Tak więc dobrze, że się odezwałeś z tematem właśnie teraz.
Ustalę terminy spotkań i będziemy się w te okolice jechać, wówczas możemy się umówić na spotkanko.
Pozostałe uzgodnienia na priv.
Pozdrówka
przez romanus1970 » 21 mar 2013, o 10:48
kochane Panie i mili Panowie sprawa ma się tak:
-po spotkaniu u Spontana(kręcenie filmiku do konkursu Milenium)dostałem kalendarz a następne dokupiłem i nimi przekupiłem Zarząd Firmy na zwiedzanie browaru (dostaliśmy zielone światło)
-następnie zobaczyłem jak zastraszająco rozbudowuje się lista obecności

to spanikowałem i tematu dalej nie drążyłem(cisza)
-a teraz Szef pyta:Roman gdzie te MUSTANGI!!!, ja na to...
-myślę ,że w sobotę plan napięty i nie ma co mącić ,ale może w piątek w godzinach popołudniowych(14:00-16:00 do ustalenia)przed zakwaterowaniem w hotelach znalazło by się kilkanaście załóg chętnych na spacer po browarze i rozlewni(zobaczenie jak produkuje się złoty napój i nie tylko)
-dwie załogi i ich konie planujące przyjazd na sam sobotni rajd po piątkowym zwiedzaniu chętnie przenocuje(trochę się zintegrujemy )
-załogi z okolicy(Bełchatów,Łódź itd.)mogą potraktować wypad jako rozgrzewkę przed sobotnim maratonem
-co Wy na to??? DZWOŃCIE,PYTAJCIE O NIEJASNOŚCI Roman 503 978 210
przez maciek 11 » dzisiaj, o 01:00
romanus1970 napisał(a):
yoozeq napisał(a):
ja na browar to chętny !! tymabrdziej że sam warzę piwko w domowym zaciszu
O.o ja też ! Już od jakiegoś czasu leżą nawet u mnie słody ale na zlot już ich nie wyrobię Tak nawiasem to gdzie się zaopatrujesz bo ja w browamatorze
Nie ma to jak własny, domowy
Jak uzbiera się grupa to będzie technolog i odpowie na pytania.
Przy okazji chciałbym przeprosić Organizatorów zlotu za wcinanie się, ale nie powinno to kolidować z harmonogramem zlotu.W imieniu Właściciela ZAPRASZAM na przedzlotowe zwiedzanie:
http://www.cornelius.pl/
Wstępna lista na browar:
1.yoozq
2.Sunny
3.romanus1970
4.maciek 11
5.Siara