jutro jade do Kielce z kumplem vice mistrzem swiata na MP w kulturystyce.. ale dziekiz e napsiales bo ostatnio nie jestem na beizaco w zlotach i spotachstang232 pisze:super ta corvetta - szkoda że nie udało mi sie podjechać zobaczyć na żywo
w sobote spotykamy sie w piotrkowie ok 17. (jakbyś miał czas to dzwon)
viewtopic.php?f=181&t=9391" onclick="window.open(this.href);return false;
To akurat nie był przytykKoral pisze:wystawa a spot to 2 rozne rzeczy, na spot zjawiaja sie rozne aut roznych firm i roznych wlascicieli ,ta wystawa pokazywala tylko auta mojej firmy
takze przytyk ze do spotu nie potrzebuje Ciebie nie udal Ci sieale do wystawy nei jestes mi wogole potrzebny
za tydz jade sie poscigac vette do kameinia slaskiego.. nie mam zadnego dla siebie mustanga V8 na sezon, zostaly mi 2cabrio v6, 2011 i 2013 , 2014 sprzedalem, GTCS tez.. z GT mam tylko cabrio ale dla kolegi z klubu,zreszta czeka na czesci..pavlito pisze:To akurat nie był przytykKoral pisze:wystawa a spot to 2 rozne rzeczy, na spot zjawiaja sie rozne aut roznych firm i roznych wlascicieli ,ta wystawa pokazywala tylko auta mojej firmy
takze przytyk ze do spotu nie potrzebuje Ciebie nie udal Ci sieale do wystawy nei jestes mi wogole potrzebny
Ostatnio premiery F&F były połączeniem spotów i wystaw w wielu miastach. Frekwencja była różna i w tym kontekście fajnie wyglądał Twój wątek.
Jeśli jednak wystawa dotyczyła tylko jednej firmy, to de facto nie była wystawą samochodów, a reklamą firmy (co zresztą sam podkreśliłeś).![]()
Ale jak już jesteśmy przy wspólnym spocie, czy zlocie i spotkaniu, to w przyszłym tygodniu chyba jest niezla okazja... Mam nadzieję, że się nie wykręcasz?
no ja mam nadzieje ze stanalem na wysokosci zadania, bo camaro i vette to mocne i szybkei auta,zwlaszcza ze mam do nich turbospeedster pisze: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... t,zid.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czyli dokładnei te same auta ktore widuję na cotygodniowych spotach![]()
Komuś się nalezy solidny wpi****l za zrobienie ludzi w jajo