Poszukaj moich "magicznych" sposobów tankowania to nie uwierzysz.jtng pisze:Ale jak ktoś wrzuci tu genialne porady będzie COOLHans pisze:Nie. W sumie narzekacie tak, że aż okulary przecierałem ze zdziwienia.

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
ABS pogarsza hamowanie, wydłuża hamowanie na pofałdowanej i dziurawej drodze, ostatnio jechałem sobie w nocy po takiej właśnie drodze i wyskoczył mi lis, nacisnąłem na hamulec, a samochód lekko przyhamował bo włączył się ABS, dlatego że koło nie przylegało do drogi. Gdybym nie miał ABS-u hamowanie było by lepsze. 10 lat jeździłem bez ABS-u i byłem zadowolony. Mnie irytuje problem z tankowaniem, czasami pomaga odwrócenie pistoletu do tankowania o 180 stopni, ( do góry nogami ), spróbujcie tej metody i napiszcie czy działa.kaes pisze:klikaj w menu i znajdziesz RDS OFF. Na forum zresztą już był wątek o tym bo też niektórzy tego nie znaleźlijtng pisze:i po to właśnie jest ten post... zaraz sie pobawie i wyszukam
z tym się zgadzam. Pierdółka, zwłaszcza, że przeważnie tyłu nie używamy, ale byłoby miłotomec pisze:a dołożę konieczność ustawiania oparcia siedzeń po pochyleniu, żeby dostać się do tyłu. Ale to taka drobna wada, ale zawsze
A kontroli trakcji wogóle nie mam, więc chyba niewiele tracęBardziej mnie boli, że ABS w moim nie mam nawet, ale trudno. Boli nie pod kątem bezpieczeństwa co pod kątem hamulców - wszystkie lepsze są do wersji z ABS.
co raczej jest blad goscia ktory wklejal szybe do tego auta a nie konstrukcji. widzialem jak chcialem go kupic przed stachem, szyba fatalnie wklejona.zaborjr pisze:Jak dla mnie największym rozczarowaniem było zalanie połogi pasażerao którym jest wzmianka na forum ---> viewtopic.php?t=1047
Według mnie to mega błąd konstrukcyjny jakiego się dopuścili, i który nie powinien mieć miejsca w samochodach nowej generacji
Oj tak - debilnie to u nas jest zrobione na karę poprostu.. można by rzec, że zrobili to na odpindol poprostuOlaf pisze:Odchylanie siedzenia kierowcy i powrót w ''nie-to-samo miejsce'' to największa skucha - ja codziennie wkładam za fotel teczkę i strasznie mi to przeszkadza!! (co dziwne bo Ford np. w Cougarze miał super to rozwiązane - 1 dzwignia powodowała położenie oparcia i odsunięcie fotela! )
leshack pisze:odnosnie niestabilnosci mustanga 200km/h uwazam jak kazdy tylni most tego typu z zabezpieczeniem półosi musi chodzic koło 0.5mm inaczej nie rozbierzesz półosi i nie wyjmiesz jej. powoduje to niestety na torowiskach i tego typu podobnych dyskomfo