Kurcze,nowe resory tak szybko siadły?( amorki tez nowe).
sam nie wiem,cenne porady wskazane.

Moderatorzy: Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc, Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc
Zamieńcie sięsimontlc pisze:Jam podobny problem tylko w druga strone sterczy jak koza
Też takie mam i to daje gdzieś 2cm, a po tygodniu auto znów siedzi...Suchy95 pisze:Heja,ja w swoim zamontowalem pompowane amory i mam temat siadajacych resorow z głowy.Polecam,
Duchu pisze:Wrzuć dwa worki cementu do bagażnika to i przyczepność się polepszysimontlc pisze:Jam podobny problem tylko w druga strone sterczy jak koza
To sprawdż szczelność połączen,bo na pewno gdzieś jest nieszczele,albo już masz zużyte siłowniki. u mnie jest cały czas równo ,nawet po zimiestang67 pisze:Też takie mam i to daje gdzieś 2cm, a po tygodniu auto znów siedzi...Suchy95 pisze:Heja,ja w swoim zamontowalem pompowane amory i mam temat siadajacych resorow z głowy.Polecam,
Nowe kupione na MU fak ze od v8 ale z tylu to chyba zadna roznicaconver67 pisze:simon faktycznie dupa mu sterczy,co tam masz za resory??przerabiane,klepane u kowala czy jak??
Wbrew pozorom jest różnica bo silnik nie leży centralnie nad przednią osią, więc część jego ciężaru obciąża również tylną oś. To pewnie powoduje sterczenie tylnej osi.simontlc pisze:Nowe kupione na MU fak ze od v8 ale z tylu to chyba zadna roznicaconver67 pisze:simon faktycznie dupa mu sterczy,co tam masz za resory??przerabiane,klepane u kowala czy jak??