Nie wiem sam co robić. Osobiście podoba mi się taki projekt.
Moderatorzy: Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc, Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc
zgadzamy się w 100%pluzz pisze:Nas sie nie sluchaj. Kazdy doradzi ci co innego az w koncu napiszesz do admina, zeby ci konto usunal bo juz dluzej tego sluchac nie mozesz...
Cokolwiek nie zrobisz ktos ci cos wytknie. Eleanor mi sie osobiscie podoba wizualnie ale juz sam fakt, ze zupelnie "zdrowe" i ladne Fastbacki sie do tego wykorzystuje - juz mniej
A potem znajdzie jeszcze kilku takich purystow co ci nawet lepsza owiewke wypomna bo nie fabryczna![]()
![]()
Tak dlugo jak twoje zmiany nie wniosa rozowego koloru i beda wykonane ze smakiem - jestem za![]()
P.S. W klubie UK jest gosc ktory zrobil Eleanor z Forda Sierry- moze tedy droga??? http://www.mocgb.net/forums/showthread. ... ng-Replica
Bullit to właśnie rocznik 67-68 !!Ruben$ pisze:Skoro juz chcesz tak przerabiac swojego Fastbacka to moze warto go przerobic na Bullitta? Moze rocznik nie ten sam bo Ty masz 67, ale wydaje mi sie ze duzo latwiej mozna go zrobic i na pewno taniejNo i nikt nie powie ze cos profanujesz bo taki Mustang to klasyk nad klasyki i w dodatku piekny