jakie( u kogo? ) ubezpiecznie
Moderatorzy: Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc, Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc
jakie( u kogo? ) ubezpiecznie
jak w temacie, mustang 65 oczywiscie
co proponujecie?
jakie macie doswiadczenia?
gdzie najtaniej i najlepiej?
dzwonilem dzisiaj do link4 ale jakos mnie nie oszołomili niska cena(433 zł na rok), tyle to place za normalne auto, a niby na zabytki mialo byc taniej...
co proponujecie?
jakie macie doswiadczenia?
gdzie najtaniej i najlepiej?
dzwonilem dzisiaj do link4 ale jakos mnie nie oszołomili niska cena(433 zł na rok), tyle to place za normalne auto, a niby na zabytki mialo byc taniej...
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Proponuje przeczytać artykuły pt. Polisa na wiosnę w Classicauto umieszczone w nr 43 kwiecień i 44 maj 9 (str 58-61), jest tam zestawienie różnych opcji ubezpieczenie ( AC, OC -razem ,osobno,okresowe, całoroczne) dla mustanga 289 z 1967r.
Nr 44 kupisz bez problemu w kiosku (9.99zł) , jakbyś nie zdążył kupić kwietniowego ci wyślę skan na priv.
wg ich zestawienia najtaniej wychodzi... w link4
Nr 44 kupisz bez problemu w kiosku (9.99zł) , jakbyś nie zdążył kupić kwietniowego ci wyślę skan na priv.
wg ich zestawienia najtaniej wychodzi... w link4

- ewelina
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Legend Lime
- Kontakt:
ja od jakiegos czasu wszystkie w link4, a zabytek ubezpieczylam ostatnio za 1 zł:-) na 3 miesiące. a normalny za 350 zł rok, zabytek na rok wyliczali mi cos około 330 zł.
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1f4f5cf87a94d199][img]http://images37.fotosik.pl/146/1f4f5cf87a94d199m.jpg[/img][/url]
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
nie, przylazłem po prostu do PZU bez zadnych zniżek i pani mila powiedziała ze 'na weterana' jest 70%stang232 pisze:Bo to jest jakaś extra zniżka, czyli np. za bezszkodową jazdę masz np. 70% zniżki,Pavulon_ pisze:ja OC mam od 2 lat w PZU (nie jestem zadnym tam członkiem Automobilklubu) i co roku dostaję zniżkę 70%
to PZU daje dodatkowo jeszcze 70% zniżki na te 30% co masz do zapłacenia dla członków AP

ok spoko,
bylem w PZU i tam pani powiedziala ze nie moge w ogole ubezpieczyc zabytku u nich jezeli nie naleze to klubu.... buahahha .... upierala sie..... tlumaczylem jej..... ale ostatecznie nastapil duzy impas i wyszedlem....
poszedlem do innego PZU i tam powiedzieli ze nie dostane 70% jezeli nie jestem w klubie... ale dostalem 60% i wyszlo 282 zlote, wiec jestem zadowolony.
pavulon nie wiem jak ty to zalatwiles.... ciekawe to![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
bylem w PZU i tam pani powiedziala ze nie moge w ogole ubezpieczyc zabytku u nich jezeli nie naleze to klubu.... buahahha .... upierala sie..... tlumaczylem jej..... ale ostatecznie nastapil duzy impas i wyszedlem....
poszedlem do innego PZU i tam powiedzieli ze nie dostane 70% jezeli nie jestem w klubie... ale dostalem 60% i wyszlo 282 zlote, wiec jestem zadowolony.
pavulon nie wiem jak ty to zalatwiles.... ciekawe to
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Dark Red
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Dark Red
Ja jestem w Automobilklubie roczna składka wynosi 60 pln, Moją zabytkową W-we poj. silnika > 2000 ccm ubezpieczam za 300 pln za rok OC w PTU. Auto nie ma żółtych tablic, wystarczy że ma skończone 25 lat.
1968 Coupe 6-cyl. / 2005 V8: Boost Brothers LT, FRPP Hot Rod cams & Intake, GT500 TB, H&R stabilizers, J&M LCA, Metco UCA, Spohn panhard bar, UPR CAI, line lock, Brembo 14" brakes, Seibon carbon hood, 18" shelby rims, 4.10 gears