Pytanie jest takie, czy wymiana tego elementu na komp z mojego rozbitego Stanga coś pomoże? Rocznik ten sam, też Convertible, tyle że automat a nie manual.
Hilfe, bo jutro chcemy ruszyć na szabrowanie mojego trupa

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
A co z światłami tylnimi? W sensie - w automacie inaczej jest rozwiazane "świecienie stopu" niż w manualu - nie patrzyłem w schematy i też dokładnie nie pamiętam co jak z tym było przy przeróbce (nie pamiętam czy zmiana była przy samej skrzyni czy przy SJB) .. także powiedzmy, że napominam tylko o kwestiandronik pisze:Jak w nogach pasażera to SJB. Z tego co patrze po schematach to SJB nie wie nic o skrzyni więc można spróbowac podpiąc moduł z Twojego "trupa".
Z tego co wiem to tylko czujniki sa inaczej rozwiązane, same kostki i styiki są takie same.Darenty pisze:A co z światłami tylnimi? W sensie - w automacie inaczej jest rozwiazane "świecienie stopu" niż w manualu - nie patrzyłem w schematy i też dokładnie nie pamiętam co jak z tym było przy przeróbce (nie pamiętam czy zmiana była przy samej skrzyni czy przy SJB) .. także powiedzmy, że napominam tylko o kwesti
To może lepiej zdiagonozuj elektryke, bo szkoda podłaczać drugi skoro jest coś zwalone i pewnie też się zjara.Little Pony pisze:SJB padł właśnie przez świała skaszanione U mnie były EU, więc nie było kłopotu. Zobaczymy, najwyżej puścimy drugiego SJB z dymem
Little Pony pisze:SJB padł właśnie przez świała skaszanioneU mnie były EU, więc nie było kłopotu. Zobaczymy, najwyżej puścimy drugiego SJB z dymem