Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
hehe powroty do rzeczywistości są ciężkieBielek pisze: Zblazowany idąc do roboty i będąc już na ulicy mojej roboty, podnoszę głowę a tam widze jak nie mniej zblazowana Joleńka przemyka pewnie do domu... Znowu na chwilę poczułem klimat;)
Napisałem i wysłałem do Ciebie i Kuby.Bielek pisze:Czy ktoś zgłosi się do napisania relacji z weekendu? Czy wytypować?:)
wrzucimy to potem na naszą stronę klubową.
dawniej słyszałem o prowadzącym sensacje XX wieku,pochodzącego z Piotrkowa -Bogusławie WołoszańskimMagkri pisze:Zazdraszczam wam baaardzoI czekam na następne spotkanie.
Napiszcie jakiego VIPa tam mieliście. Marcin tak naobiecywał.
I czy ma ktoś zdjęcie mojego Złotka?
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 8641_o.jpgMagkri pisze: I czy ma ktoś zdjęcie mojego Złotka?
romanus1970 pisze:dawniej słyszałem o prowadzącym sensacje XX wieku,pochodzącego z Piotrkowa -Bogusławie WołoszańskimMagkri pisze:Zazdraszczam wam baaardzoI czekam na następne spotkanie.
Napiszcie jakiego VIPa tam mieliście. Marcin tak naobiecywał.
I czy ma ktoś zdjęcie mojego Złotka?
-a teraz na żywo oglądaliśmy prelekcję o kilku sensacyjnych zdarzeniach na MR-pana Kuba(szańskiego)
więc VIP -był
Magkri pisze:Piszecie o czymś o czym nie mam zielonego pojęcia. Kuba szański ? Aktorki?Tak wiele straciłam![]()
Głupio pytam o VIPa, przecież my wszyscy jesteśmy VIPami![]()
Madziak dzięki, focie są the best