Mam do zaoferowania pojazd który sprowadziłem i naprawiłem na początku bieżącego roku , mój klient z wielkim żalem musi się z nim rozstać.
Polecam auto, jest w idealnym stanie .
Cena 82 000 zł z FV 23 % do negocjacji.
Poniżej zamieszczam opis klienta .
Z przykrością muszę sprzedać mój samochód. Mustang z powodu braku czasu był jedynie przepalany co kilka dni - na tydzień wychodziło ok 70 km. Jest to trzecie auto w domu.Auto w bardzo bogatej i niespotykanej konfiguracji:- 6 biegowa MANUALNA skrzynia biegów!- Pełna skórzana tapicerka + kierownica + boczki + ręczny + skrzynia- Bardzo mocny zestaw audio SHAKER, 10 głośników + MP3 + radio satelitarne + sterowanie głosem.- Pełna elektryka fotela , kilka zakresów regulacji- Pakiet zmiany koloru podświetlenia zegarów, schowków, progów itp.Ponadto, sterowanie radiem z kierownicy, tempomat, komputer pokładowy, automatyczna klimatyzacja, aluminiowe felgi 18", automatyczne światła, automatyczny rozruch silnika, sterowanie głosem, bluetooth, ładowarka tradycyjna + usb, możliwość słuchania muzyki prosto z pendriva, fabryczny zestaw głośnomówiący, elektryczny kompresor do opon, Pakiet stylistyczny od modelu GT (zderzaki halogeny) elektryczne szyby, elektryczne lusterka, tylne lusterko fotochromatyczne, fabryczny tylny spoiler, tylne światłą LED, obrysówki LED, ABS, ESP, centralny zamek, bagażnik otwierany z pilota, 4 poduszki powietrzne, opcja mierzenia czasu na torze, elektro - hydrauliczne wspomaganie kierownicy z funkcjami: sport, komfort, standard, system SYNC Microsoft, kontrola rodzicielska My-Key, Wbudowany pilot do automatycznego otwieraniu bram, garażu itp, halogeny itd.Silnik jest bardzo elastyczny, moc jest odczuwalna na każdym biegu i w każdym zakresie obrotów, przyśpieszenie robi na prawdę duże wrażenie. Autentyczne spalanie: - Na trasie można zejść nawet do 6.9l - sprawdzałem osobiście.- Średnie na trasie 8l- Średnie miasto 12l Wszystko w aucie działa jak w aucie z salonu, nie ma nawet sensu rozpisywać się o poszczególnych elementach. Zawieszenie, skrzynia, silnik, opony, sprzęgło, dyferencjał, układ kierowniczy - wszystko jak nowe. Jeżeli chcesz kupić doinwestowane auto i nie martwić się czy ktoś bawił się w rajdowca na każdym zakręcie to zapraszam.Wszystkie filtry i płyny i oleje wymienione na najlepsze dostępne na rynku firmy (aktualnie w aucie jest olej Royal Purple)Auto bardzo zadbane, utrzymane w stanie pedantycznym - używam tylko i wyłącznie najlepszych kosmetyków, wszystko wyczyszczone i zakonserwowane.Mustang tak jak 99 % aut sprowadzonych z USA miał drobną kolizję - nie jest to żadna tajemnica, Istotny jest sam sposób naprawy. Nie było mowy o oszczędzaniu czy półśrodkach. WSZYSTKIE uszkodzone elementy zostały wymienione na fabrycznie NOWE! Naprawy dokonał doświadczony zakład pod nadzorem Firmy impotrującej pojazdu z USA As-Pofi
Pojazd nie ma grama szpachli! nie ma mowy o jakimś prostowaniu czy kombinowaniu.Wymienione zostały, maska, przedni zderzak, grill, przednie nadkole, światło.Auto ma w 100% autentyczny, znikomy przebieg. Wygląda jak nowy samochód, skóra w idealnym stanie, brak jakichkolwiek przetarć, rozdarć itp. Lakier w super kondycji, Felgi jak nowe. Samochód używałem DWA razy podczas opadów deszczu, absolutnie nigdy nie widział zimy (auto z Kaliforni) Auto miało u mnie zostać dłużej więc zabezpieczyłem dodatkowo podwozie...MINUSY Mustanga:- lewy drążek kierowniczy powoli zaczyna stukać na wybojach - dodaje NOWY gratis - nie wymieniam bo diagnosta powiedział że jeszcze nie ma sensu.- podczas parkowania zahaczyłem delikatnie zderzakiem o krawężnik przez co minimalnie się zruszył, można to naprawić demontując i ponownie zakładając zderzak - prawdopodobnie wykonam to na dniach Kupiłem auto z myślą o wieloletnim użytkowaniu, jednak sytuacja w firmie zmusza mnie to szukania nowych środków finansowych. Zastrzegam możliwość wycofania oferty z dnia na dzień jeżeli uda mi się otrzymać dotację o którą się ubiegam.Auto wraz z akcesoriami i kosmetykami kosztowało mnie ponad 90 tyś zł. Po niecałym roku inwestowania jestem zmuszony wystawić je dużo taniej - Samochód sprowadził Max osoba z polskiego klubu miłośników mustangów. Jestem pierwszym właścicielem w PL. Wszystko o czym piszę jest w 100% prawdziwe. Zgadzam się na sprawdzenie auta w absolutnie dowolnym serwisie/ stacji diagnostycznej itp. Zainteresowanych zapraszam również z kompetentnymi osobami w celu weryfikacji stanu. Nie mam nic do ukrycia! Nie mam czasu na jazdy próbne które do niczego nie prowadzą. Jazda testowa tylko dla osoby z gotówką - wtedy kupujący może jeździć ile chce.