ustawienia trybu jazdy
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 GT AT CABRIO EU
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: MICA SHADOW BLACK
ustawienia trybu jazdy
Zona mnie dręczy żeby dać jej pojeżdzić,no i mam swiadomość czym to się skończy.Oczywiscie chce jechać sama ....no i ok jak jej zapne tryb pracy Mokre/snieg i poucze ze jak auto zgasi i ponownie odpali to trzeba te czynność z trybem pracy powtórzyć ,No ale życie znam i wiem ze zapomni,tryb automatycznie wróci na normalny który ja "wysadzi z siodła".Da się cos tym zrobić ?-wiem mogę zmienić "BABE" na taka co nie będzie chciała jezdzic....
na to jest zawsze czas...ale może ktoś wie czy da się ten tryb na mokro jakos zapamietac aby nie powracal samoczynnie do programu wyjściowego NORMAL

Śpieszmy się kochać V8..... tak szybko odchodzą
-
- Młodszy Forumowicz
Re: ustawienia trybu jazdy
Rozumiem ze servis sobie z tym przeprogramowaniem poradzi? Czy mam szukać jakiejś "fachury"?
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
-
- Młodszy Forumowicz
ale w MY KEY ogranicze tylko predkosc.....przynajmniej tak mi się wydaje....ucze się....caly czas się ucze auta 

- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Na My Key mozna tylko ograniczyc predkosc i zabronic wylaczania trakcji. Taki myk tylko u "fachury".