Może panowie wspomożecie: pacjent 2.3 Eco premium 16 rok Wersja USA. Auto posiada sync 3 i od samego poczatku nie działa grzanie foteli i ich wentylacja, uruchomienie manualne guzikami niczego nie zmienia poza tym że zapalają się diody
Wentylacja foteli
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
Heti85
- Model: Mustang
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Wentylacja foteli
Witam serdecznie!
Może panowie wspomożecie: pacjent 2.3 Eco premium 16 rok Wersja USA. Auto posiada sync 3 i od samego poczatku nie działa grzanie foteli i ich wentylacja, uruchomienie manualne guzikami niczego nie zmienia poza tym że zapalają się diody
klimatyzacja sprawna itd. zastanawiający był fakt że na wyświetlaczu radia nie było opcji uruchomienia podgrzewania foteli
funkcje tą uruchomiłem forscanem tak więc teraz radio widzi fotele steruje z ekranu guzikami manualnymi itp. natomiast same fotele nadal nie grzeją i nie wentylują
błędów brak pod fotele zaglądałem wszystko jest si cały osprzęt fabrycznie więc teoretycznie powinno to działać
z góry dziękuję za pomoc!
- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Re: Wentylacja foteli
Możliwe, że fotele dokładane były ? Sprawdź bezpieczniki pod maską https://fuse-box.info/ford/ford-mustang ... -and-relay
Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -
-
Heti85
Bezpieczniki sprawdzałem jest okej, fotele napewno są fabrycznie obawiam się że funkcja ta zaniknęła po spolszczeniu menu

- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Nie wiem jak jest w VI gen ale w V gen pod fotelem kierowcy są przekaźniki sterujące ogrzewaniem L i P, sprawdź może czy tam dochodzi prąd i próbuj się może cofać jeżeli tam nie znajdziesz + . Skąd jesteś ? Masz opcje wrócić do fabryki ? Nie ma jakiś tam "factory reset" ?
Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
-
Heti85
Ciężko chyba będzie samemu
w takim razie poszukuję kogoś ogarniętego na terenie Łodzi nad okolic kto by mógł coś zaradzić? 
-
Heti85
Temat rozwiązany, pod fotelem pasażera jest sterownik większa jego wtyczka ma wadliwy pin od masy i faktycznie u mnie to stanowiło problem. Wymiana załatwiła sprawę
temat rzekomo znany
pozdrawiam!