Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
Mój już w poniedziałek będzie stał w Chorzowie w Salonie. Zakładam że Twój też bo szły pewnie jednym transportemVolver pisze:Zobaczymy, ale na razie dane z PGD, FOMOCO i window stickera, który sobie wydrukowałem z netu pokrywają się! Jest w Europie-to najważniejsze. Pogoda się pogarsza, ale może jeszcze się nim pobawię w tym roku? No niech już będzie!![]()
![]()
MAX ma rację! Ja również z dużą uwagą używam przycisku wyłączjącego kontrolę trakcji.MAX pisze:Panowie i panie zima to nie jest żaden problem , ważne byście mieli umiar naciskając to coś po prawej pod konsolą
Posłuchałem CibieVolver pisze: Hej. Też masz Yokohamy?
Mnie wymiary opon podali w Salonie Forda 2x255 i 2x275, również jako gotowiec tak jak podałeś. Ale zdecydowałem się na Yokohama i zostawiłem moje Pony na felgach na których przyszedł. Wyważane na Hunterze. Wszystko super.SilverTM pisze:Witam wszystkich
Nie wiem czy ktoś to pisał ale ford zaleca zestaw opon na zimę 4 x 255. Zresztą nawet ford ma dobre ceny na zestaw felgi , opony , czujniki. Mówię o wersji GT. I to jest zestaw homologowany.
Cherix pisze:Posłuchałem CibieVolver pisze: Hej. Też masz Yokohamy?Sklep, który podałeś był jedyny z 10-ciu obdzwonionych, który potrafił mi je ściągnąć
![]()
Mnie wymiary opon podali w Salonie Forda 2x255 i 2x275, również jako gotowiec tak jak podałeś. Ale zdecydowałem się na Yokohama i zostawiłem moje Pony na felgach na których przyszedł. Wyważane na Hunterze. Wszystko super.SilverTM pisze:Witam wszystkich
Nie wiem czy ktoś to pisał ale ford zaleca zestaw opon na zimę 4 x 255. Zresztą nawet ford ma dobre ceny na zestaw felgi , opony , czujniki. Mówię o wersji GT. I to jest zestaw homologowany.
Btw. jakby ktoś szukał w Fordzie akcesoriów do autka to na razie do dyspozycji są tylko gumowe dywaniki (370zł) i wanna do bagaznika (~470zł). Czas oczekiwania 3 tygodnie - płyną z "US&A"Dywaniki gumowe polecam, nawiązują oczkami do grilla i dobrze się trzymają. Dorwałem ostatnią parę w salonie:)
12k za co ?siara pisze:Cherix pisze:Posłuchałem CibieVolver pisze: Hej. Też masz Yokohamy?Sklep, który podałeś był jedyny z 10-ciu obdzwonionych, który potrafił mi je ściągnąć
![]()
Btw. jakby ktoś szukał w Fordzie akcesoriów do autka to na razie do dyspozycji są tylko gumowe dywaniki (370zł) i wanna do bagaznika (~470zł). Czas oczekiwania 3 tygodnie - płyną z "US&A"Dywaniki gumowe polecam, nawiązują oczkami do grilla i dobrze się trzymają. Dorwałem ostatnią parę w salonie:)
Cena promocyjna w salonie 12kza zestaw