Ruby Red
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby Red
Ruby Red
Cześć,
pochwalę się i ja:)
GT w manualu, 2017r, zmienione felgi, sprężyny, wydech. Wszystkie elementy wymienione przez dealera BCH Chwaliński w Opolu, u którego kupiłem auto. Podziękowania dla Krzysztofa Stoleckiego za profesjonalną pomoc, i ogarnięcie tematu w całości:)
pochwalę się i ja:)
GT w manualu, 2017r, zmienione felgi, sprężyny, wydech. Wszystkie elementy wymienione przez dealera BCH Chwaliński w Opolu, u którego kupiłem auto. Podziękowania dla Krzysztofa Stoleckiego za profesjonalną pomoc, i ogarnięcie tematu w całości:)
Re: Ruby Red
aaa teraz to wygląda zaje... no i kolor ruby red robi robotę! wydech też pewnie ładnie gada 

- Kalusin
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: metalic grey
Jak szerokie te felgi i opony? Na zdjęciu te opony wyglądają jakby mogły być trochę szersze i lepiej chronić rant felgi...
Frajda z jazdy
-
- Młodszy Forumowicz
Na żywo też tak wygląda, 9 i 10 cali, opony 255 przód, 275 tył, szerokość opon jest różna dla różnych producentów, teraz mam Hankooki Ventus S1 Evo. Następnym razem będzie Continental, niezadługo:))
-
- Młodszy Forumowicz
ostatnio mijaliśmy corvettę, i moje dzieci stwierdziły że nasz lepszy - bo głośniejszymeloman pisze:aaa teraz to wygląda zaje... no i kolor ruby red robi robotę! wydech też pewnie ładnie gada