Czerwona bestia V8
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Re: Czerwona bestia V8
Z każdym dniem wygląda lepiej 

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: Shadow Black
Światła tylne też przyciemnione?
Jak tak to jakieś gotowe szablony z USA czy coś ala plastidip?
- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
- Kolor: Race Red
Cześć, pisałem co Ciebie chyba na amerykańskim forum jakiś czas temu właśnie w sprawie lamp:) Mam folię z ebaya, taką najciemniejszą jaka była. Moim zdaniem wygląda lepiej niż z białymi lampami ale jednak nadal nie jest to odcień taki jak bym chciał. Wiem że Caniggia za 600zl maluje lampy jakimś lakierem i wygląda to wtedy perfect.bigul pisze:Światła tylne też przyciemnione?
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: Shadow Black
Ja mam folie AnchorRooma, też ten ciemniejszy odcień lecz dalej to wpada na tych białych kloszach w taką szarość, co mi nie za bardzo się podoba
Zamierzam na dniach wybrać się do Kenigi w sprawie przeróbki przednich świateł + sekwencyjny kierunkowskaz oraz oklejenia na nowo tylnych lamp.
Projekt Kenigi jest najbardziej zbliżony według mnie ideałowi czyli wygląda tak jak amerykańskie czerwone klosze oklejone ciemną folią co finalnie daje przy zgaszonych światłach prawie idealnie ciemne klosze a przy zapalonych piękną głęboką krwista czerwień.
PS: Na fanpage Kenigi jest porównanie, ich projektu i tych folii, które obecnie mam z AnchorRoomu i różnica jest kolosalna - link poniżej
" onclick="window.open(this.href);return false;
I z góry przepraszam jak nie odpowiedziałem na Amerykańskim forum, ale prawie w ogóle już tam nie zaglądam

Zamierzam na dniach wybrać się do Kenigi w sprawie przeróbki przednich świateł + sekwencyjny kierunkowskaz oraz oklejenia na nowo tylnych lamp.
Projekt Kenigi jest najbardziej zbliżony według mnie ideałowi czyli wygląda tak jak amerykańskie czerwone klosze oklejone ciemną folią co finalnie daje przy zgaszonych światłach prawie idealnie ciemne klosze a przy zapalonych piękną głęboką krwista czerwień.
PS: Na fanpage Kenigi jest porównanie, ich projektu i tych folii, które obecnie mam z AnchorRoomu i różnica jest kolosalna - link poniżej
" onclick="window.open(this.href);return false;
I z góry przepraszam jak nie odpowiedziałem na Amerykańskim forum, ale prawie w ogóle już tam nie zaglądam

- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Kolor: Szary Metalik
powiem wam ze przy takim wygladzie to nawet Ecoboost bylby super bez cisnienia na stare V8 jesli chodzi o mnie
pierwszy 2015 ktory wizualnie do mnie pozytywnie przemawia
PS.
wiedze ze jestes z tej samej miejscowosci mozesz zasiegnac jezyka co i jak czy to nie walek za ta cene
http://olx.pl/oferta/zregenerowana-lamp ... 0d8adf4b7f" onclick="window.open(this.href);return false;
PS.
wiedze ze jestes z tej samej miejscowosci mozesz zasiegnac jezyka co i jak czy to nie walek za ta cene
http://olx.pl/oferta/zregenerowana-lamp ... 0d8adf4b7f" onclick="window.open(this.href);return false;
- deeboy
- Forumowicz
Cześć, jesteś ze Stęszewa? Nie widziałem tu żadnego innego Mustanga. Jeśli zajmujesz się lampami to super, możemy się spotkać?andi74 pisze:powiem wam ze przy takim wygladzie to nawet Ecoboost bylby super bez cisnienia na stare V8 jesli chodzi o mnie
PS.
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Kolor: Szary Metalik
nie ja tylko ten co przerabia te lampy i dal czlowiek ogloszenie na olx
a widzie ze Ty jestes z tej jego miejscowosci dlatego napisalem do Ciebie moze znasz goscia co przerabia tam lampy po 250 za sztuke cos tanio
a wyslac lampy od 2014 roku i nie dostac kiedy wiadomo ile jedna kosztuje to byla by wtopa na calego
a widzie ze Ty jestes z tej jego miejscowosci dlatego napisalem do Ciebie moze znasz goscia co przerabia tam lampy po 250 za sztuke cos tanio
a wyslac lampy od 2014 roku i nie dostac kiedy wiadomo ile jedna kosztuje to byla by wtopa na calego
- deeboy
- Forumowicz
Ah OK, muszę tam podjechać i pogadaćandi74 pisze:nie ja tylko ten co przerabia te lampy i dal czlowiek ogloszenie na olx

-
- Forumowicz
- Model: 2015 Fastback
- Kolor: Black
Hej, kupowales gotowe paski boczne czy gdzies ciales na wymiar?
Ja ostatnio robilem dwa paski na cala dlugosc, ale wycinane recznie i widze ze firma ktora wycinala mi paski raczej by sobie nie poradzila z bocznymi.
Ja ostatnio robilem dwa paski na cala dlugosc, ale wycinane recznie i widze ze firma ktora wycinala mi paski raczej by sobie nie poradzila z bocznymi.
- deeboy
- Forumowicz
Niedaleko biura mam taką firmę, która robi profesjonalnie takie rzeczy, wzięli wymiary auta, porobili szablony i wycięli te paseczki. Zapłaciłem 250 netto razem z naklejeniem. Wyglądają super i jak dla mnie są idealne. Myślę, że pewnie mogli by Ci wyciąć i wysłać - zadzwoń i powiedz że chcesz takie jak moje, Pani Dagmara będzie wiedziała o co chodzi http://catred.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;kkk pisze:Hej, kupowales gotowe paski boczne czy gdzies ciales na wymiar?
mam pytanie, kiedy wrzucisz filmik i opinie z wydechu x-pipe i stock tłumiki końcowe?
- deeboy
- Forumowicz
Aktualnie auto mam na detailingu, jak się uda go odebrać w czwartek to może w piątek założę ten zestaw a jak nie to przyszły tydzień.Kusza85 pisze:mam pytanie, kiedy wrzucisz filmik i opinie z wydechu x-pipe i stock tłumiki końcowe?