W maju (26-29) organizowany jest rozpoczęcie sezonu w Mustce.Kto był już w Ustce,ten wie co i jak wygląda;))) + tany-tany-tany
Tudzież nasz pomorski "Mini Rajd Mustang"( nasza nazwa:) organizujemy na przełomie września,jako miesiąca zamykającego nasz sezon 2016.
Będą to 3 dni udanej zabawy w sprawdzonym "Hotelu Rene",wraz z atrakcjami-zabawami-ect.min;Karaoke-Przęciąganie liny-picie browaru na czas
Także mamy jeszcze czas,ale nie siadajmy na stołkach.czas wziąść sprawy w swoje ręce i przemysleć trasę,na odcinkach której bedziemy szykali-bookowali Hotele-Zajazdy-Karczmy ect.
Także Pomorze do dzieła!!!!!!!:))
Stajnia Pomorze
Przypominam że 24.06 nasz Piotrek czyli Conver67 Będzie się hajtał i wypadało by mu narobić hałasu
Nie jestem pewien czy ja będę w stanie dojechać bo prawdopodobnie sam będę w tym czasie obsługiwał wesele w Słupsku ale Wy macie blisko i możecie zrobić sobie mały spocik a i Piotrowi będzie przyjemnie
Wesprzyjcie go w tym trudnym dniu
Przemko dzięki brachoo:))
Tak,tak Kochani juz za niecały tydzień ,czyli 24.06(piątek) o godzinie 16:00 ślubuję mojej Asi:) .Miejsce Kościół Św.Jakuba ,Gdańsk Oliwa ul.Cystersów/Opacka.
Może nie palcie laków,ale miło będzie,jak będziecie towarzyszyć nam:)
Pozdrówka Ziomki:)hEJ