CarAudio Kraków
- barteke
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Candy Red
CarAudio Kraków
Możecie polecić kogoś w Krakowie lub okolicach kto zaproponuje (i nie spieprzy) coś na podmianę Shakera co obsługuje parzyste częstotliwości ?
Chyba że jest szansa na przeróbkę tego co mam... Nie jestem jakimś audiofilem i pod kątem muzy i wystarcza mi złącze USB do którego mogę podpiąć iPoda, ale chciałbym móc czasem posłuchać wiadomości...
Chyba że jest szansa na przeróbkę tego co mam... Nie jestem jakimś audiofilem i pod kątem muzy i wystarcza mi złącze USB do którego mogę podpiąć iPoda, ale chciałbym móc czasem posłuchać wiadomości...
Re: CarAudio Kraków
Ja mialem radio jvc kw710 coś tm...
Z ekranemdotykowym czytalo mp3 bylo przygotowane pod navi itd... bylem srednio zadowolony ale do sluchania wiadomosci jet ok.
Podlaczalem sam.
Z ekranemdotykowym czytalo mp3 bylo przygotowane pod navi itd... bylem srednio zadowolony ale do sluchania wiadomosci jet ok.
Podlaczalem sam.
- barteke
- Stowarzyszenie MKP
dzięki, ja poszperałem tutaj i sporo osób poszło w Pionieera, ale powiem szczerze, nie chce burzyć oryginalnego całokształto i wolałbym to co jest a jedynie przesroić go zgodnie z normami EU. Niestety nigdzie się nie doszukałem czy ktoś to robił i z jakim efetem...rzabsky pisze:Ja mialem radio jvc kw710 coś tm...
Podlaczalem sam.
- barteke
- Stowarzyszenie MKP
a co chcesz zrobić, strojenie czy coś więcej ?kwiatuszek12 pisze:Też chciałbym namiar na jakiegoś sprawdzonego fachowca. Katowice i do 100 km od.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Trudno się dziwić z tym Pionieerem. Jest popularny, bo to naprawdę klasa sama w sobie. Sam posiadam i nie zamieniłbym na inny.barteke pisze:dzięki, ja poszperałem tutaj i sporo osób poszło w Pionieera, ale powiem szczerze, nie chce burzyć oryginalnego całokształto i wolałbym to co jest a jedynie przesroić go zgodnie z normami EU. Niestety nigdzie się nie doszukałem czy ktoś to robił i z jakim efetem...rzabsky pisze:Ja mialem radio jvc kw710 coś tm...
Podlaczalem sam.
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
tego?
http://www.pioneer.pl/pl/products/archi ... /page.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.pioneer.pl/pl/products/archi ... /page.html" onclick="window.open(this.href);return false;
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
da się to zrobić, ale nie bawiłem się w to. Trzeba przeprogramować radio. Może spece od Car Audio ogarną.ogórrek pisze:Trudno się dziwić z tym Pionieerem. Jest popularny, bo to naprawdę klasa sama w sobie. Sam posiadam i nie zamieniłbym na inny.barteke pisze:dzięki, ja poszperałem tutaj i sporo osób poszło w Pionieera, ale powiem szczerze, nie chce burzyć oryginalnego całokształto i wolałbym to co jest a jedynie przesroić go zgodnie z normami EU. Niestety nigdzie się nie doszukałem czy ktoś to robił i z jakim efetem...rzabsky pisze:Ja mialem radio jvc kw710 coś tm...
Podlaczalem sam.
Pozdr.
- barteke
- Stowarzyszenie MKP
NieFannew pisze:Witam, odświeżam bo też mam taki problem. Udało się zrobić?
Smigam na "co drugiej", generalnie w Krakowie do ogarniecia 95% stacji a na trasie muza z iPhona ))